Θλίψη ΠτΔ για τον θάνατο του Ανδρέα Αγγελίδη - «Υπηρέτησε με υψηλό αίσθημα ευθύνης τα κοινά»

Θλίψη ΠτΔ για τον θάνατο του Ανδρέα Αγγελίδη - «Υπηρέτησε με υψηλό αίσθημα ευθύνης τα κοινά»

«Είναι με θλίψη που πληροφορήθηκα τον θάνατο του φίλου Ανδρέα Αγγελίδη, διακεκριμένου νομικού και ευπατρίδη πολιτικού», αναφέρει ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης με αφορμή τον θάνατο του γνωστού νομικού.

Όπως αναφέρει ο ΠτΔ με γραπτή του δήλωση «ο Ανδρέας Αγγελίδης υπηρέτησε με ανιδιοτέλεια και ευσυνειδησία και με υψηλό αίσθημα ευθύνης τα κοινά τόσο μέσω της νομικής επιστήμης όσο και μέσα από το Κοινοβούλιο.

Το αποτύπωμα του τόσο στα πολιτικά δρώμενα της χώρας όσο και στη νομική επιστήμη θα μείνει ανεξίτηλο. Είναι, εξάλλου, γνωστό ότι ο Ανδρέας Αγγελίδης συνέβαλε στον εμπλουτισμό της νομολογίας σε όλες τις βαθμίδες των δικαστηρίων.

Εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στους οικείους του εκλιπόντος». 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Συγκάλεσε Εθνικό Συμβούλιο στη Γενεύη πριν από τη διευρυμένη διάσκεψη

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Συγκάλεσε Εθνικό Συμβούλιο στη Γενεύη πριν από τη διευρυμένη διάσκεψη

Συνεδρία του Εθνικού Συμβουλίου αναμένεται να πραγματοποιηθεί το πρωί της Δευτέρας 17 Μαρτίου στη Γενεύη, σύμφωνα με πληροφορίες του ΚΥΠΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE