LIKE ONLINE

Netflix: Και τώρα… τρέχει - Η αντίπαλη πλατφόρμα που είναι τζάμπα

Netflix: Και τώρα… τρέχει - Η αντίπαλη πλατφόρμα που είναι τζάμπα

Ένας νέος αντίπαλος του Netflix κυκλοφόρησε στο Ηνωμένο Βασίλειο αυτή την εβδομάδα και σύμφωνα με ορισμένους οπαδούς μπορεί να ξεπεράσει ακόμη και το streaming.

Ο εν λόγω “δωρεάν αντίπαλος του Netflix” ονομάζεται Tubi – μια υπηρεσία streaming που υποστηρίζεται από τον Rupert Murdoch και έχει δεσμευτεί για δωρεάν streaming ταινιών.

Ενώ η ιδέα του “Netflix αλλά δωρεάν” είναι τόσο δελεαστική που μπορεί να ακούγεται ακόμη και ψεύτικη, το Tubi είναι σαφώς αντάξιο της διαφημιστικής εκστρατείας, με τους θεατές να δηλώνουν ότι μπορεί να έχει έναν “ακόμη καλύτερο” κατάλογο από το Netflix.

Σύμφωνα με τη Ladbible η διευθύνουσα σύμβουλος Anjali Sud δήλωσε ότι τώρα είναι η “τέλεια στιγμή” για να φέρει το Tubi στο Ηνωμένο Βασίλειο, λέγοντας: “Το Tubi έχει περάσει την τελευταία δεκαετία ακονίζοντας την προσέγγισή μας στην τεράστια, δωρεάν και διασκεδαστική ροή στη Βόρεια Αμερική και πιστεύουμε ότι τώρα είναι η τέλεια στιγμή να φέρουμε αυτή τη συνταγή στο κοινό του Ηνωμένου Βασιλείου”.

Ένας οπαδός στο X (πρώην Twitter) με το όνομα Engwari συμφώνησε σαφώς, λέγοντας: “Η Tubi είναι μια πολύ καλή ιδέα: “Τα πρωτότυπα του Tubi είναι κάπως ύποπτα, αλλά η επιλογή των ταινιών που έχουν αποκτήσει; Εξαιρετική, ποικιλόμορφη και εκλεκτική, ως σινεφίλ θα πήγαινες πιο μακριά παρακολουθώντας το Tubi παρά με μια συνδρομή στο Netflix, tbh”.

Μια θαυμάστρια του κινηματογράφου με το όνομα Jada προχώρησε ακόμη περισσότερο, λέγοντας: “Η επιλογή ταινιών Tubi είναι καλύτερη από το Netflix σε αυτό το σημείο”.
Κάποιος άλλος πρότεινε ότι το Netflix ίσως χρειαστεί να ανεβάσει το επίπεδό του, λέγοντας: “Ένα πράγμα για το Tubi… θα έχουν τα κλασικά εδώ. Netflix take f*cking notes.”

Η επιλογή του Tubi επικεντρώνεται λιγότερο σε πρωτότυπα μεγάλου προϋπολογισμού και φέρνει ένα μείγμα κλασικών και λιγότερο γνωστών ταινιών στο streaming.

Μια γρήγορη ματιά στις ταινίες του streamer αποκαλύπτει απόλυτα κλασικούς τίτλους.

Εκτός από τις κρίσιμες επιτυχίες όπως οι δύο ταινίες Kill Bill, Happy Gilmore και Billy Elliot, διαθέτει και κλασικές ταινίες cult όπως οι ταινίες Twilight, Yes, God, Yes και Hunt for the Wilderpeople. Ενώ διαθέτει λιγότερες τηλεοπτικές εκπομπές, ο streamer διαθέτει περιορισμένο αριθμό τηλεοπτικών εκπομπών, όπως η κωμωδία Fresh Meat του Jack Whitehall και της Charlotte Ritchie.

Το τμήμα τρόμου του streamer έχει επίσης λάβει ιδιαίτερη αναγνώριση από τους οπαδούς.

Ένας οπαδός του τρόμου έγραψε στο Twitter για να δηλώσει: “Η σειρά είναι η πιο δημοφιλής σειρά που έχω δει ποτέ: “UK horror fiends, το Tubi μόλις ξεκίνησε εδώ και είμαι πραγματικά σοκαρισμένος από το πόσο μεγάλος είναι ο κατάλογός τους!

“Από κλασικά μέχρι cult και εξαιρετικές επιλογές τρόμου, υπάρχει κάτι για όλους! Ω και είναι ΔΩΡΕΑΝ!!!”

Το τμήμα τρόμου είναι αναμφισβήτητα γεμάτο για τους streamer και απευθύνεται στους άρρωστους ανάμεσά μας.

Το αυθεντικό Candyman ξεχωρίζει, όπως και το κλασικό cult Happy Death Day, ακόμα και το αμφιλεγόμενο Winnie the Pooh: Blood and Honey.

Αν σας λείπουν λίγες λίρες και θέλετε να ακυρώσετε τη συνδρομή σας στο Netflix, φαίνεται ότι το Tubi είναι ο σωστός τρόπος για να πάτε.

ΠΗΓΗ: Xristika.gr

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Διενεργήθηκε η νεκροτομή στη σορό του νεκρού άνδρα στη Λευκωσία

• Θάνατος βρέφους: Αδήλωτη η γέννησή του στο Ληξιαρχείο - Ευρωπαϊκό διάταγμα σύλληψης για τη μητέρα

• Απανθρακωμένες σοροί: Διερευνάται πληροφορία για ελλείπον πρόσωπο - Δύσκολο να εξακριβωθεί ο κάτοχος του οχήματος

• Ανάλυση: «Χειρουργικά» χτυπήματα από Ισραήλ – «Η μπάλα στο γήπεδο» της Χεζμπολάχ

• Μοτοσικλετιστές: Πόσο σημαντική είναι η χρήση κράνους; - Πώς μπορούν να μειωθούν οι σοβαρές συγκρούσεις



Διενεργήθηκε η νεκροτομή στη σορό του νεκρού άνδρα στη Λευκωσία

Διενεργήθηκε η νεκροτομή στη σορό του νεκρού άνδρα στη Λευκωσία

Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή στη σορό του άνδρα που εντοπίστηκε νεκρός σε διαμέρισμα στην Παλλουριώτισσα αργά το βράδυ της Τετάρτης (31/7).

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top