ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θα μας τρελάνει ο καιρός: Έρχεται μικρή πτώση της θερμοκρασίας και μετά σταδιακή άνοδος - Αναλυτική πρόγνωση

Θα μας τρελάνει ο καιρός: Έρχεται μικρή πτώση της θερμοκρασίας και μετά σταδιακή άνοδος - Αναλυτική πρόγνωση

Εποχική χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή, σύμφωνα με το δελτίο καιρού του Τμήματος Μετεωρολογίας.

Απόψε, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος παρόλο που τοπικά πιθανόν να παρατηρούνται παροδικά αυξημένες χαμηλές νεφώσεις, κυρίως στα δυτικά παράλια. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, και αργότερα τοπικά ασθενείς, 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη αλλά στα δυτικά και τοπικά στα βόρεια θα παραμείνει λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 25 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 23 στα νοτιοδυτικά παράλια, γύρω στους 24 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 21 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος παρόλο που το απόγευμα θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί αρχικά ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ, και το απόγευμα στα προσήνεμα μέχρι ισχυροί, 4 με 5 Μποφόρ, ενώ στα νοτιοδυτικά τοπικά μέχρι πολύ ισχυροί, 5 με 6 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι αρχικά λίγο ταραγμένη αλλά αργότερα στα προσήνεμα παράλια λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 39 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 36 στα νότια και στα ανατολικά παράλια, γύρω στους 33 στα βόρεια παράλια, γύρω στους 31 στα δυτικά παράλια και γύρω στους 29 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το βράδυ, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος παρόλο που τοπικά πιθανόν να παρατηρούνται παροδικά αυξημένες χαμηλές νεφώσεις, κυρίως στα δυτικά παράλια. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη αλλά στα ανατολικά παράλια ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη.

Το Σάββατο, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος με τοπικά αυξημένες νεφώσεις στα ορεινά τις απογευματινές ώρες. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση, για να κυμανθεί κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Την Κυριακή, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος με τοπικά αυξημένες νεφώσεις στα ορεινά τις απογευματινές ώρες. Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά μικρή άνοδο.

Τη Δευτέρα, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος με τοπικά αυξημένες νεφώσεις στα ορεινά τις απογευματινές ώρες. Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά μικρή άνοδο.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Διενεργήθηκε η νεκροτομή στη σορό του νεκρού άνδρα στη Λευκωσία

• Θάνατος βρέφους: Διερευνάται αν οι γονείς εργάζονταν στην Κύπρο - Οι τελευταίες εξελίξεις

• Τραγικό κι όμως κυπριακό: Οδηγοί δεν αφήνουν πυροσβεστικό να προσπεράσει λόγω καμερών – Δείτε βίντεο

• Netflix: Και τώρα… τρέχει - Η αντίπαλη πλατφόρμα που είναι τζάμπα

• Ισμαήλ Χανίγια: Τον σκότωσαν με εξελιγμένη βόμβα και όχι drone - Την είχαν βάλει στον ξενώνα του δύο μήνες πριν

• Θρήνος: Πέθανε πρώην παίκτρια του «The Bachelor» - Ήταν μόλις 31 ετών



Διπλό φονικό: Ο 39χρονος Αντρέας Κουζουπής το ένα θύμα - Χειροπέδες σε δύο νεαρούς

Διπλό φονικό: Ο 39χρονος Αντρέας Κουζουπής το ένα θύμα - Χειροπέδες σε δύο νεαρούς

Εξακριβώθηκε η ταυτότητα του ενός από τα δύο θύματα φόνου, τα οποία εντοπίστηκαν απανθρακωμένα, μέσα σε φλεγόμενο αυτοκίνητο, χθες τα ξημερώματα, στην επαρχία Λεμεσού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top