Συναγερμός στη Λεμεσό – Πολύ κοντά στον εντοπισμό της Ανδριάνας

Συναγερμός στη Λεμεσό – Πολύ κοντά στον εντοπισμό της Ανδριάνας

Σε συναγερμό βρίσκεται η αστυνομία στη Λεμεσό, μετά από πληροφορίες, οι οποίες ενδέχεται να οδηγήσουν στα ίχνη της Adriana Emanouela Cicon, η οποία εξαφανίστηκε από το περασμένο Σάββατο και την αναζητούν οι δικοί της.

 

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, Tothemaonline, γύρω στις 10 το πρωί της Τρίτης, 06/10, γυναίκα από το Σούνι, μετέβη στην αστυνομία και ανέφερε ότι η Ανδριάνα το βράδυ της προηγούμενης ημέρας κοιμήθηκε στο σπίτι της μαζί με την κόρη της και από το πρωί οι δυο κοπέλες είναι κάπου μάζι στη Λεμεσό.

Η 24χρονη Ανδριάνα από τη Ρουμανία καταγγέλθηκε ως ελλείπον πρόσωπο από τις 3 Οκτωβρίου.  Η 24χρονη περιγράφεται ως ύψους 1.65 μ. περίπου, λεπτής σωματικής διάπλασης, με μαύρα μαλλιά, ενώ κατά την αναχώρησή της φορούσε μπλε σκούρο τζιν και μαύρη μακρυμάνικη φανέλα. 

Μετά τις νέες πληροφορίες η αστυνομία, «κτενίζει» την περιοχή για εντοπισμό των δυο κοριτσιών.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Ξεκίνησε η μάχη για το 2028-Το χρίσμα, οι φιλοδοξίες και ο κίνδυνος νέας ρήξης

ΔΗΣΥ: Ξεκίνησε η μάχη για το 2028-Το χρίσμα, οι φιλοδοξίες και ο κίνδυνος νέας ρήξης

Το πολιτικό ημερολόγιο μπορεί να γράφει ακόμη 2026, όμως στην Πινδάρου αρκετοί σκέφτονται ήδη το 2028. Και όσο περνά ο χρόνος, τόσο πιο καθαρό γίνεται ότι η μάχη για το Προεδρικό χρίσμα του Δημοκρατικού Συναγερμού δεν θα είναι μια απλή εσωκομματική διαδικασία, αλλά μια αναμέτρηση που θα επηρεάσει συνολικά την πορεία της παράταξης τα επόμενα χρόνια.