Η κατάσταση υγείας των τριών ατόμων που νοσηλεύονται με θερμοπληξία - «Τρέχουν» στα ΤΑΕΠ οι πολίτες

Η κατάσταση υγείας των τριών ατόμων που νοσηλεύονται με θερμοπληξία - «Τρέχουν» στα ΤΑΕΠ οι πολίτες

Αυξημένη ροή πολιτών στα ΤΑΕΠ των δημοσίων νοσηλευτηρίων με ασθένειες, όπως θερμική εξάντληση, ηλιακά εγκαύματα, τροφικές δηλητηριάσεις και γαστρεντερίτιδες παρουσιάζεται καθημερινά, δήλωσε στο ΚΥΠΕ, ο Εκπρόσωπος Τύπου του Οργανισμού Κρατικών Υπηρεσιών Υγείας (ΟΚΥπΥ) Χαράλαμπος Χαριλάου, σημειώνοντας ότι η κατάσταση είναι διαχειρίσιμη.

Σημείωσε ότι ειδικά τα Σαββατοκυρίακα η κίνηση στα ΤΑΕΠ είναι ακόμα πιο αυξημένη και κάλεσε το κοινό να χρησιμοποιεί με σύνεση τις Πρώτες Βοήθειες.

Στο μεταξύ, στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας τρία άτομα νοσηλεύονται με θερμοπληξία. Πρόκειται για τον 34χρονο που αποσηλωνήθηκε και βρίσκεται στην Εντατική Μονάδα Θεραπείας μαζί με μια άλλη γυναίκα 66 χρόνων.

Επίσης, μια 78χρονη νοσηλεύεται σε θάλαμο.

Η κατάσταση τους, είπε ο κ. Χαριλάου, είναι σταθερή.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πυρκαγιές στο Ισραήλ: Ζήτησε βοήθεια από την Κύπρο ο Νετανιάχου

Πυρκαγιές στο Ισραήλ: Ζήτησε βοήθεια από την Κύπρο ο Νετανιάχου

Η Κύπρος είναι μια από τις χώρες με τις οποίες επικοινώνησε το Ισραήλ για συνδρομή στην αντιμετώπιση πυρκαγιών, μεταδίδει το πρακτορείο ΤPS.

BEST OF TOTHEMAONLINE