LIKE ONLINE

Ολυμπιακοί Αγώνες: Αυτό είναι το πιο viral τατουάζ αθλητή που είδαμε στο Παρίσι

Ολυμπιακοί Αγώνες: Αυτό είναι το πιο viral τατουάζ αθλητή που είδαμε στο Παρίσι

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Παρισιιού συνεχίζονται με φουλ ρυθμούς και εκτός από τα μετάλλια και τις σπουδαίες επιδόσεις των αθλητών, ο κόσμος φαίνεται πως εστιάζει και σε κάτι ακόμα: στα τατουάζ που κοσμούν τα σώματα ορισμένων από αυτούς. Ανάμεσά τους και ο Κάσιμιρ Σμιντ από την Ολλανδία, αντίπαλος του Λευτέρη Πετρούνια στο άθλημα των κρίκων.

Ο Σμιντ, λοιπόν, αγωνίστηκε στο Παρίσι, όμως αυτό στο οποίο έμειναν οι χρήστες των social media δεν ήταν η επίδοσή του στην άσκηση γυμναστικής, αλλά τα δεκάδες τατουάζ που κοσμούσαν τα χέρια του.

Τα μπράτσα του Σμιντ είναι καλυμμένα με μελάνι. Με την πρώτη ματιά, οι χρήστες «βυθισμένοι» στον Ολυμπιακό πυρετό, ξεχώρισαν κάποια από αυτά, όπως ένα σχέδιο με έξι όργανα γυμναστικής. «Ήταν το πρώτο μου τατουάζ, όταν ήμουν 17 ετών. Εκείνη την εποχή, η γυμναστική ήταν σημαντικό μέρος της ζωής μου για περισσότερα από 10 χρόνια. Γι' αυτό αποφάσισα να κάνω αυτό το ιδιαίτερο τατουάζ», εξομολογήθηκε σε συνέντευξή του για αυτό το σχέδιο.

Η δεύτερη ματιά, όμως, αποκάλυψε ένα ακόμα πιο πρωτότυπο σκίτσο. Ο Σμιντ έχει ζωγραφίσει στο μπράτσο του τον Mew, ένα από τα πιο ισχυρά Pokémon. Ένας χρήστης του X (το πρώην Twitter) παρατήρησε αυτό το τατουάζ, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία του με λεζάντα. «Κάσιμιρ Σμιντ σου δίνω το χρυσό μετάλλιο», έγραψε.

Η εν λόγω ανάρτηση έχει συγκεντρώσει περισσότερες από 700.000 προβολές και έχει περισσότερα από 20.000 likes, καθιστώντας τον Σμιντ ως τον αθλητή με το πιο viral τατουάζ των Ολυμπιακών Αγώνων.

ΠΗΓΗ: Gazzetta.gr

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Τρόμος στη Λεμεσό: Άνδρας με τραύμα από μαχαίρι περιφερόταν στο κέντρο της πόλης - Η κατάσταση υγείας του

• «Τ» Αποκλειστικό: Μεγάλη… μπάζα της Αστυνομίας - Τσάκωσαν Ε/κ με αδασμολόγητα καπνικά προϊόντα -Δείτε φωτογραφίες

• Συναγερμός στην Ελλάδα για ενδεχόμενο χτύπημα σε ισραηλινούς στόχους - Σε επιφυλακή η Αντιτρομοκρατική

• Τηλεργασία: Πότε και σε ποιους εφαρμόζεται - Τα εργασιακά δικαιώματα και η αξιολόγηση

• Καύσωνας: Τα do's και τα don'ts για να προστατεύσεις το κατοικίδιο σου - Πώς μπορείς να προλάβεις την θερμοπληξία



Για την αγορά ενός μεγάφωνου έγινε το διπλό φονικό στη Λεμεσό - Υπό κράτηση οι δράστες, οι κατηγορίες που αντιμετωπίζουν

Για την αγορά ενός μεγάφωνου έγινε το διπλό φονικό στη Λεμεσό - Υπό κράτηση οι δράστες, οι κατηγορίες που αντιμετωπίζουν

Η διαφορά για την αγορά ενός μεγάφωνου, αξίας 800 ευρώ, ήταν η αιτία για το διπλό φονικό στην περιοχή του Ληστόβουνου, της Επαρχίας Λεμεσού, όπου εντοπίστηκαν δυο απανθρακωμένα πτώματα, μέσα σε φλεγόμενο αυτοκίνητο, τα ξημερώματα της Τετάρτης 31 Ιουλίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top