Διαψεύδει φήμες ο ΚΕ: «Οι πτήσεις από και προς την Κύπρο πραγματοποιούνται κανονικά»

Διαψεύδει φήμες ο ΚΕ: «Οι πτήσεις από και προς την Κύπρο πραγματοποιούνται κανονικά»

Φήμες σχετικά με το κλείσιμο του εναέριου χώρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, ξεκαθαρίζει ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα X.

Όπως αναφέρει ο κ. Λετυμπιώτης, «Σχετικά με φήμες και αναρτήσεις που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο για υποτιθέμενο κλείσιμο του εναέριου χώρου της Κύπρου, η Κυπριακή Κυβέρνηση ξεκαθαρίζει ότι κάτι τέτοιο ουδόλως ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα και οι πτήσεις από και προς την Κύπρο πραγματοποιούνται κανονικά».

Ακολουθεί η ανάρτησή του:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Αισιόδοξη δηλώνει η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό Μαρία Ανχελα Ολγκίν, μετά τη συνάντηση, που είχε το Σάββατο το πρωί, στο Προεδρικό Μέγαρο, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη. Ανέφερε σε δηλώσεις της στα ΜΜΕ ότι είναι "καλό σημάδι" το ότι θα συναντηθούν οι ηγέτες των δύο κοινοτήτων την άλλη εβδομάδα μετά την απραξία και επανέλαβε ότι είναι ενθαρρυμένη από τη συνάντηση που είχε με τους νέους στο Αμμάν πριν από μερικές εβδομάδες.