Διαψεύδει φήμες ο ΚΕ: «Οι πτήσεις από και προς την Κύπρο πραγματοποιούνται κανονικά»

Διαψεύδει φήμες ο ΚΕ: «Οι πτήσεις από και προς την Κύπρο πραγματοποιούνται κανονικά»

Φήμες σχετικά με το κλείσιμο του εναέριου χώρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, ξεκαθαρίζει ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα X.

Όπως αναφέρει ο κ. Λετυμπιώτης, «Σχετικά με φήμες και αναρτήσεις που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο για υποτιθέμενο κλείσιμο του εναέριου χώρου της Κύπρου, η Κυπριακή Κυβέρνηση ξεκαθαρίζει ότι κάτι τέτοιο ουδόλως ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα και οι πτήσεις από και προς την Κύπρο πραγματοποιούνται κανονικά».

Ακολουθεί η ανάρτησή του:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ανακοινώνει αποφάσεις για τις πυρκαγιές τα επόμενα 24ωρα ο ΠτΔ - Μελετά τις εκθέσεις

Ανακοινώνει αποφάσεις για τις πυρκαγιές τα επόμενα 24ωρα ο ΠτΔ - Μελετά τις εκθέσεις

Εντός των επόμενων 24ωρων ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης θα προβεί σε ανακοινώσεις για τα επόμενα βήματα, μετά και τη λήψη των σχετικών εκθέσεων αναφορικά με τις  καταστροφικές πυρκαγιές στην επαρχία Λεμεσού, όπως ο ίδιος ανέφερε απόψε.

BEST OF TOTHEMAONLINE