Παρίσι 2024: Κανονικά διεξάγεται η είσοδος στο «Σταντ ντε Φρανς»

Παρίσι 2024: Κανονικά διεξάγεται η είσοδος στο «Σταντ ντε Φρανς»

Κανονικά διεξάγεται η είσοδος των θεατών στο «Σταντ ντε Φρανς» του Παρισιού, όπου έχουν ξεκινήσει από το πρωί τα αγωνίσματα του στίβου.

Νωρίτερα και μετά από κάποιες πληροφορίες που επικαλέστηκαν διεθνή μέσα ενημέρωσης, μεταδόθηκε ότι ξέσπασε συναγερμός στη γαλλική Αστυνομία, μετά τις διαρροές που υπήρχαν για ύποπτο αντικείμενο κοντά στο γήπεδο.

Όπως είναι σε θέση να γνωρίζει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, οι φίλαθλοι που επιθυμούν να παρακολουθήσουν τα αγωνίσματα του στίβου στο «Σταντ ντε Φρανς» εισέρχονται χωρίς προβλήματα στο στάδιο της γαλλικής πρωτεύουσας, ενώ περιμετρικά του χώρου υπάρχει έντονη παρουσία της αστυνομίας και δυνάμεων ασφαλείας.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

Η φράση του Προέδρου Χριστοδουλίδη ότι «θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι», μετά τη συνάντηση που είχε το πρωί της Δευτέρας με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν, δεν αποτελεί απλώς μια αναφορά στο χρονοδιάγραμμα των επαφών που βρίσκονται σε εξέλιξη γύρω από το Κυπριακό. Αποτυπώνει την αίσθηση ότι η διαδικασία εισέρχεται σε μια περίοδο έντονης διπλωματικής κινητικότητας, κατά την οποία θα κριθεί αν υπάρχει πραγματικά έδαφος για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων ή αν θα προστεθεί ακόμη ένας κύκλος προσδοκιών στη μακρά ιστορία των αποτυχημένων προσπαθειών.