ΗΠΑ: Αγοράκι έξι μηνών πέθανε από θερμοπληξία σε αυτοκίνητο - Ένας από τους γονείς του ξέχασε να το βγάλει

ΗΠΑ: Αγοράκι έξι μηνών πέθανε από θερμοπληξία σε αυτοκίνητο - Ένας από τους γονείς του ξέχασε να το βγάλει

Ένα αγοράκι έξι μηνών στη Λουιζιάνα των ΗΠΑ πέθανε από θερμοπληξία, αφού ένας εκ των γονιών του το άφησε στο αυτοκίνητο, ξεχνώντας τελικά αν το πάει στον παιδικό σταθμό, ενώ η θερμοκρασία ξεπερνούσε τους 38 βαθμούς Κελσίου.

Αναλυτικότερα, το μωρό ανακαλύφθηκε στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου γύρω στις 5.46 μ.μ (τοπική ώρα) της Τρίτης 30 Αυγούστου, αναφέρει το ABC News.

Το γραφείο του σερίφη ατην περιοχή East Baton Rouge, όπου διέμενε η οικογένεια, δήλωσε ότι ο γονέας συνειδητοποίησε τι είχε συμβεί όταν πήγε να προσπαθήσει να παραλάβει το μωρό από τον παιδικό σταθμό στο τέλος της ημέρας.

Η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη, ενώ το γραφείο του ιατροδικαστή διενεργεί αυτοψία προκειμένου να διαπιστωθεί πόσο καιρό έμεινε το παιδί στο αυτοκίνητο.

Σύμφωνα με τον οργανισμό για την ασφάλεια των παιδιών στα αυτοκόνητα, KidsAndCars.org, περισσότερα από δώδεκα παιδιά έχασαν τη ζωή τους αφού οι γονείς τους τα άφησαν σε οχήματα με υψηλή θερμοκρασία σε όλη τη χώρα φέτος.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Με το βλέμμα στραμμένο στις «θετικές εξελίξεις» στο Κυπριακό, βρίσκεται στη Νέα Υόρκη ο Νίκος Χριστοδουλίδης, την ώρα όμως που το διπλωματικό σκηνικό παραμένει ρευστό και κανένα από τα κρίσιμα επόμενα βήματα, δεν μπορεί ακόμη να θεωρηθεί δεδομένο. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, εμφανίζεται να διακρίνει κινητικότητα στο παρασκήνιο και να επενδύει στο προσωπικό ενδιαφέρον του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες. Ωστόσο, την ίδια στιγμή, από την πλευρά των Ηνωμένων Εθνών, δεν έχει μέχρι στιγμής επιβεβαιωθεί ούτε καν η πραγματοποίηση μιας κοινής συνάντησης των δύο πλευρών, με τη Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE