Πού κυμαίνεται η θερμοκρασία το πρώτο Σάββατο του Αυγούστου - Δείτε αναλυτικά το «καιρικό μενού»

Πού κυμαίνεται η θερμοκρασία το πρώτο Σάββατο του Αυγούστου - Δείτε αναλυτικά το «καιρικό μενού»

Εποχική χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Σήμερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά κατά διαστήματα θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, αρχικά ασθενείς μέχρι μέτριοι 3 με 4 μποφόρ για να καταστούν σταδιακά μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ και παροδικά στα νότια παράλια, μέχρι πολύ ισχυροί 6 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη αλλά σταδιακά στα προσήνεμα παράλια θα καταστεί λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 38 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 32 στα δυτικά παράλια, γύρω στους 35 στα υπόλοιπα παράλια και στους 30 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά παροδικά θα παρατηρούνται αυξημένες χαμηλές νεφώσεις, κυρίως στα παράλια. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς 3 και παροδικά μέχρι μέτριοι 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 24 βαθμούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 20 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Κυριακή, τη Δευτέρα και την Τρίτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά τις απογευματινές ώρες θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις, κυρίως στα ορεινά.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα ίδια επίπεδα τα οποία είναι λίγο πιο πάνω από τους κλιματικούς μέσους όρους.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΡΙΚ: Σταθερά μπροστά ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ – Μεγάλη κόντρα μεταξύ των υπολοίπων κομμάτων - «Κενό» σε βασικές αξίες βλέπουν οι πολίτες

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΡΙΚ: Σταθερά μπροστά ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ – Μεγάλη κόντρα μεταξύ των υπολοίπων κομμάτων - «Κενό» σε βασικές αξίες βλέπουν οι πολίτες

Το εκλογικό τοπίο παραμένει ρευστό σύμφωνα με την τέταρτη κατά σειρά δημοσκόπηση της κρατικής τηλεόρασης για τις Βουλευτικές Εκλογές 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE