Συνελήφθη 35χρονος καταζητούμενος - Τον έψαχναν για υπόθεση απειλής και επίθεσης

Συνελήφθη 35χρονος καταζητούμενος - Τον έψαχναν για υπόθεση απειλής και επίθεσης

Εντοπίστηκε και συνελήφθη, άντρας ηλικίας 35 ετών, ο οποίος καταζητείτο σε σχέση με διερευνώμενη υπόθεση απειλής, κοινής επίθεσης, και απειλής βιαιοπραγίας. Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Λάρνακας.

Φωτογραφία και τα στοιχεία του 35χρονου δόθηκαν στη δημοσιότητα από την Αστυνομία, στις 08 Σεπτεμβρίου, 2022 και στις 26 Σεπτεμβρίου, 2023, με σκοπό τη συλλογή πληροφοριών που θα μπορούσε να οδηγήσουν στον εντοπισμό του.

Ο 35χρονος εντοπίστηκε σήμερα από μέλη της Αστυνομίας, που προχώρησαν στη σύλληψη του, δυνάμει δικαστικού εντάλματος, το οποίο είχε εκδοθεί εναντίον του, για σκοπούς διερεύνησης της υπόθεσης.

Μετά τον εντοπισμό και σύλληψη του 35χρονου, η συνέχιση της δημοσίευσης της φωτογραφίας και των προσωπικών του στοιχείων είναι αχρείαστη.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ξεκαθαρίζει το τοπίο για το καλώδιο ο ΠτΔ - «Δεν υπάρχει καμία κρίση, φυσικά και θα γίνει»

Ξεκαθαρίζει το τοπίο για το καλώδιο ο ΠτΔ - «Δεν υπάρχει καμία κρίση, φυσικά και θα γίνει»

«Φυσικά θα γίνει το καλώδιο και φυσικά προς αυτήν την κατεύθυνση εργαζόμαστε. Η επιθυμία της Κυπριακής Δημοκρατίας και η επιθυμία της ελληνικής κυβέρνησης - και μεταφέρω εδώ και από τη συζήτηση μου με τον Έλληνα Πρωθυπουργό - είναι φυσικά να γίνει αυτή η ηλεκτρική διασύνδεση», δηλώνει ο Νίκος Χριστοδουλίδης σε συνέντευξή του στην ιστοσελίδα huffingtonpost.gr.