«Τσάκωσαν» 18χρονο σε μπαράκι ξενοδοχείου με παράνομη περιουσία - Οδηγήθηκε στο Τμήμα

«Τσάκωσαν» 18χρονο σε μπαράκι ξενοδοχείου με παράνομη περιουσία - Οδηγήθηκε στο Τμήμα

Στην σύλληψη 18χρονου προχώρησε η Αστυνομία Πάφου προς διευκόλυνση των ανακρίσεων για διερευνώμενη υπόθεση παράνομης κατοχής περιουσίας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Γραφείου του Κλάδου Επικοινωνίας του Αρχηγείου Αστυνομίας γύρω στις 02:30 τα ξημερώματα του Σαββάτου κλήθηκε η Αστυνομία Πάφου μετά από πληροφορία για ύποπτο πρόσωπο που βρισκόταν σε μπαράκι ξενοδοχείου στην Πάφο.

Μετέβησαν μέλη στο συγκεκριμένο σημείο για εξετάσεις όπου τους υποδείχθηκε ο ύποπτος και στην συνέχεια αυτός υποβλήθηκε σε έλεγχο για εξακρίβωση των στοιχείων του. Όπως διαπιστώθηκε, πρόκειται για άντρα 18 ετών, στην κατοχή του 18χρονου εντοπίστηκε μεγάλος αριθμός νομισμάτων και ένας αργυρός σταυρός για τα οποία δεν έδωσε ικανοποιητικές εξηγήσεις για την κατοχή τους.

Ο 18χρονος συνελήφθη σε σχέση με παράνομη κατοχή περιουσίας ανακρίθηκε γραπτώς και στην συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος χωρίς να κατηγορηθεί λόγω της συνέχειας των εξετάσεων.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από την Αστυνομία Πάφου.

Πηγή: ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

Στο ενεργειακό κόστος ως βασική πρόκληση για την Κυβέρνηση, στις προσπάθειες αξιοποίησης του φυσικού αερίου, καθώς και στις διεθνείς επαφές για προώθηση της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού, αναφέρθηκε τη Μ.Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο συζήτησης στρογγυλής τραπέζης με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου στο 16ο Nicosia Economic Congress, σημειώνοντας ότι θα γίνουν συζητήσεις με την ΕΝΙ και την TOTAL ούτως ώστε πριν το τέλος Απριλίου να υπάρξει συμφωνία για αξιοποίηση του κυπριακού φυσικού αερίου εντός του 2027.

BEST OF TOTHEMAONLINE