ΔΙΕΘΝΗ

Βρετανία: Το BBC αφαίρεσε διαφήμιση για το Children in Need όπου συμμετείχε ο 17χρονος ύποπτος για τη δολοφονία τριών παιδιών

Βρετανία: Το BBC αφαίρεσε διαφήμιση για το Children in Need όπου συμμετείχε ο 17χρονος ύποπτος για τη δολοφονία τριών παιδιών

Το BBC αφαίρεσε τη διαφημιστική καμπάνια που είχε γίνει το 2018 για τη φιλανθρωπική οργάνωση «Children in Need» του καναλιού καθώς σε αυτή συμμετείχε ο 17χρονος-σήμερα- Άξελ Ρουντακουμπάνα που κατηγορείται για την επίθεση με μαχαίρι σε μικρά παιδιά, σε μια σχολή χορού του Σάουθπορτ, σκοτώνοντας τρία κοριτσάκια.

Στο βίντεο που είχε δημοσιευτεί ήταν ντυμένος ως Doctor Who, φορώντας μια καμπαρντίνα και γραβάτα για να μοιάζει στον σταρ της γνωστής τηλεοπτικής σειράς.

Το βίντεο του BBC:

 

Εκπρόσωπος του BBC Children in Need είπε ότι το κλιπ αφαιρέθηκε από όλες τις πλατφόρμες «από σεβασμό» προς τα θύματα. «Τα θερμά μας συλλυπητήρια εκφράζονται σε όλους όσους επηρεάστηκαν από αυτή τη συγκλονιστική υπόθεση», είπε.

Το SkyNews σημειώνει ότι ο έφηβος βρέθηκε στο βίντεο μέσω πρακτορείου casting και δεν είχε καμία σχέση με κανένα project του Children In Need.

Ο 17χρονος- σήμερα- εμφανίστηκε στο δικαστήριο την Πέμπτη, κατηγορούμενος για τις δολοφονίες της Alice Dasilva Aguiar, εννέα ετών, της 6χρονης Bebe King και της 7χρονης Elsie Dot Stancombe.

Κατηγορείται επίσης για τις απόπειρες δολοφονίας της δασκάλας της γιόγκα Leanne Lucas, του επιχειρηματία John Hayes και οκτώ παιδιών, που δεν κατονομάζονται για νομικούς λόγους, και για την κατοχή ενός κουζινομάχαιρου με κυρτή λεπίδα.

Μια ακρόαση για την ένσταση και την προετοιμασία της δίκης έχει οριστεί για τις 25 Οκτωβρίου στο Liverpool Crown Court, με μια προσωρινή ημερομηνία δίκης, διάρκειας έξι εβδομάδων, προγραμματισμένη για τις 20 Ιανουαρίου του επόμενου έτους.

Πηγή: protothema.gr

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Βρετανία και ΗΠΑ καλούν τους πολίτες τους να φύγουν από τον Λίβανο άμεσα

• Έχετε τροχόσπιτο ή σκηνή και ψάχνετε κάμπιγκ; Δείτε πόσο κοστίζει και τη διαθεσιμότητα στα ορεινά

• Διπλό φονικό στη Λεμεσό: Επιτόπιες έρευνες στην περιοχή Αρακαπά έφεραν στο φως τεκμήρια

• Πύραυλος μικρής ακτίνας σκότωσε τον Χανίγια - «Σφοδρή» εκδίκηση «υπόσχεται» το Ιράν

• Αυτός ο τραγουδιστής πήρε 500 χιλιάδες ευρώ για είκοσι λεπτά στη Μύκονο



ΠτΔ για Κυπριακό: Δέχθηκε πρόταση για τριμερή συνάντηση στη Νέα Υόρκη στις 13 Αυγούστου

ΠτΔ για Κυπριακό: Δέχθηκε πρόταση για τριμερή συνάντηση στη Νέα Υόρκη στις 13 Αυγούστου

Στην Αντικατοχική Εκδήλωση του Δήμου Αμμοχώστου, παρευρέθηκε ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος μίλησε για τις ενέργειες όσον αφορά το Κυπριακό και εξομολογήθηκε ότι παρά τη στασιμότητα που προέρχεται από την Τουρκική πλευρά, ο ίδιος δεν αποθαρρύνεται και δεν αποπροσανατολίζεται από τον στόχο του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top