ΕΛΛΑΔΑ

Φρίκη δίχως τέλος για την 36χρονη στην Καλαμάτα - Τη βίαζε ο αδερφός της για τουλάχιστον 20 μέρες

Φρίκη δίχως τέλος για την 36χρονη στην Καλαμάτα - Τη βίαζε ο αδερφός της για τουλάχιστον 20 μέρες

Μια κόλαση φέρεται να ζούσε το τελευταίο διάστημα μία 36χρονη στο κέντρο της Καλαμάτας, καθώς κατήγγειλε τον κατά συρροή βιασμό της από τον 35χρονο αδερφό της.

Ο αδερφός της φέρεται να τη βίαζε τουλάχιστον τις τελευταίες 20 ημέρες απειλώντας τη, ότι εάν προχωρήσει σε καταγγελία θα την διώξει από το σπίτι που διέμεναν. Την περασμένη Τρίτη 30 Ιουλίου ο 35χρονος ανάγκασε την αδερφή του να φύγει από το σπίτι και αυτή διέμεινε προσωρινά σε παγκάκι!

Το βράδυ της επόμενης ημέρας η 36χρονη επικοινώνησε με τη γραμμή έκτακτης ανάγκης 112 και κατήγγειλε όχι μόνο την εκδίωξή της από το σπίτι, αλλά και τον κατ' εξακολούθηση βιασμό της από τον αδερφό της.

Δύο περίπου ώρες αργότερα από την καταγγελία ο 35χρονος συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου για ενδοοικογενειακή βία, ενώ σε βάρος του σχηματίζεται κι άλλη δικογραφία για βιασμό, η οποία θα διαβιβαστεί στις εισαγγελικές Αρχές.

Η 36χρονη μετά την καταγγελία της δήλωσε ότι επιθυμεί την ποινική δίωξη του αδερφού της, ενώ ενημερώθηκε για όλα τα δικαιώματα της ως θύμα ενδοοικογενειακής βίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του eleftheriaonline, δεν θέλησε να κάνει χρήση Κουμπιού Πανικού (Panic Button) παρά μόνο τη μεταφορά της σε ασφαλή χώρο φιλοξενίας, όπως κι έγινε συνοδεία αστυνομικών.

Για το αδίκημα της ενδοοικογενειακής ο 35χρονος δικάστηκε στο αυτόφωρο, όπου του επιβλήθηκε ποινή 6 μηνών για την άσκηση ψυχολογικής βίας και την απειλή για να μην καταγγείλει τις πράξεις. Αφέθηκε ελεύθερος με τον όρο να μην πλησιάζει την αδερφή του στα 50 μέτρα.

Η καταγγελία για τον κατ' εξακολούθηση βιασμό της περιλαμβάνεται σε διαφορετική δικογραφία και η πορεία αυτής της σοβαρής υπόθεσης θα διαφανεί τις προσεχείς ημέρες.

Πηγή: eleftheriaonline

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Θάνατος βρέφους: Συνελήφθη η μητέρα κατά την άφιξη της στην Κύπρο - Κατηγορείται για ανθρωποκτονία

• Κάμερες τροχαίας: Θα διαγραφεί το εξώδικο αν αφήσεις πυροσβεστικό ή ασθενοφόρο να σε προσπεράσει; Τι ισχύει τελικά

• Πόσο σας στοιχίζει το χρόνο το γάλα και το ψωμί στην Κύπρο; Το κόστος θα σας εκπλήξει

• Ολυμπιακοί Αγώνες: Το τρολάρισμα Τεντόγλου σε Καραλή - Δείτε βίντεο

• Έχεις σκύλο και θες να πας παραλία; Νέα αναβάθμιση στη Λάρνακα - Δωρεάν κρεβατάκια και ομπρέλες για τους λουόμενους



ΠτΔ για Βασιλικό:  «Δεν θα υπάρξει συγκάλυψη για κανέναν ... αναλαμβάνω προσωπικά την ευθύνη»

ΠτΔ για Βασιλικό: «Δεν θα υπάρξει συγκάλυψη για κανέναν ... αναλαμβάνω προσωπικά την ευθύνη»

Δεν θα υπάρξει συγκάλυψη για κανέναν, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης αναφερόμενος στις έρευνες για το Βασιλικό, διαβεβαιώνοντας ότι ο ίδιος προσωπικά αναλαμβάνει ευθύνη για αυτό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top