LIKE ONLINE

Οι θαυμαστές των «Friends» σοκαρίστηκαν όταν έμαθαν πόσα χρήματα κερδίζουν το χρόνο οι πρωταγωνιστές της σειράς

Οι θαυμαστές των «Friends» σοκαρίστηκαν όταν έμαθαν πόσα χρήματα κερδίζουν το χρόνο οι πρωταγωνιστές της σειράς

Η σειρά «Friends» έριξε αυλαία στις 6 Μαΐου 2004, σηματοδοτώντας την ολοκλήρωση μιας εποχής γεμάτης γέλιο, ρομαντισμό και αξέχαστες στιγμές.

Ακόμη και δύο δεκαετίες μετά την προβολή του τελευταίου επεισοδίου της, η αγαπημένη κωμική σειρά «Friends» συνεχίζει να είναι το comoft zone αρκετών ανθρώπων. Οι θαυμαστές της σειράς βέβαια έμειναν έκπληκτοι όταν έμαθαν για το εκπληκτικό ποσό που εξακολουθεί να κερδίζει κάθε χρόνο το καστ από τη σειρά.

 

Η σειρά «Friends» έριξε αυλαία στις 6 Μαΐου 2004, σηματοδοτώντας την ολοκλήρωση μιας εποχής γεμάτης γέλιο, ρομαντισμό και αξέχαστες στιγμές. Παρά το γεγονός ότι η σειρά ολοκληρώθηκε πριν από 20 χρόνια, ο οικονομικός της αντίκτυπος παραμένει σημαντικός. Σύμφωνα με μια έκθεση της USA Today, το «Friends» συνεχίζει να αποφέρει το πρωτοφανές ποσό του 1 δισεκατομμυρίου δολαρίων ετησίως στην Warner Bros.

Τι σημαίνει λοιπόν αυτό για το καστ; Η Jennifer Aniston, η Courteney Cox, η Lisa Kudrow, ο Matt LeBlanc και ο David Schwimmer λαμβάνουν ο καθένας από τη σειρά έναν εντυπωσιακό ετήσιο μισθό ύψους 20 εκατομμυρίων δολαρίων. Το ποσό αυτό έχει αφήσει έκπληκτους πολλούς θαυμαστές.

Το καστ γιόρτασε πρόσφατα την 20ή επέτειο του «Friends», ένα ορόσημο που ήταν γλυκόπικρο μετά την τραγική απώλεια του Matthew Perry. Ο Perry, ο οποίος υποδυόταν τον Chandler Bing, απεβίωσε τον περασμένο Οκτώβριο στο σπίτι του στο Λος Άντζελες. Το γραφείο ιατροδικαστή της κομητείας του Λος Άντζελες ανέφερε ότι ο θάνατος του Perry οφειλόταν σε «οξείες επιδράσεις κεταμίνης», ενώ ο πνιγμός, η στεφανιαία νόσος και το οπιοειδές βουπρενορφίνη αναφέρθηκαν επίσης ως παράγοντες που συνέβαλαν.

Μετά το θάνατο του Perry, οι συντελεστές της σειράς εξέδωσαν μια κοινή δήλωση προς τιμήν του φίλου και συναδέλφου τους, αντικατοπτρίζοντας το βαθύ δεσμό που μοιράζονταν τόσο εντός όσο και εκτός οθόνης.

Πηγή: gazzetta.gr

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Θάνατος βρέφους: Συνελήφθη η μητέρα κατά την άφιξη της στην Κύπρο - Κατηγορείται για ανθρωποκτονία

• Κάμερες τροχαίας: Θα διαγραφεί το εξώδικο αν αφήσεις πυροσβεστικό ή ασθενοφόρο να σε προσπεράσει; Τι ισχύει τελικά

• Πόσο σας στοιχίζει το χρόνο το γάλα και το ψωμί στην Κύπρο; Το κόστος θα σας εκπλήξει

• Ολυμπιακοί Αγώνες: Το τρολάρισμα Τεντόγλου σε Καραλή - Δείτε βίντεο

• Έχεις σκύλο και θες να πας παραλία; Νέα αναβάθμιση στη Λάρνακα - Δωρεάν κρεβατάκια και ομπρέλες για τους λουόμενους



ΠτΔ για Βασιλικό:  «Δεν θα υπάρξει συγκάλυψη για κανέναν ... αναλαμβάνω προσωπικά την ευθύνη»

ΠτΔ για Βασιλικό: «Δεν θα υπάρξει συγκάλυψη για κανέναν ... αναλαμβάνω προσωπικά την ευθύνη»

Δεν θα υπάρξει συγκάλυψη για κανέναν, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης αναφερόμενος στις έρευνες για το Βασιλικό, διαβεβαιώνοντας ότι ο ίδιος προσωπικά αναλαμβάνει ευθύνη για αυτό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top