Έπεσε σε χαράδρα στα Λουτρά του Άδωνη - Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο 46χρονος

Έπεσε σε χαράδρα στα Λουτρά του Άδωνη - Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο 46χρονος

O τραυματισμός ενός προσώπου ηλικίας 46 ετών είναι ο απολογισμός τροχαίου ατυχήματος με τετράτροχη μοτοσικλέτα στα Λουτρά του Άδωνη, που σημειώθηκε την Παρασκευή.

Σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Επιχειρήσεων Πάφου, Μιχάλη Νικολάου, το τροχαίο σημειώθηκε στις 2 Αυγούστου γύρω στις 13:30 σε χωμάτινο δρόμο παρά τα Λουτρά του Άδωνη. 

Μέλη του αστυνομικού σταθμού Πέγειας, είπε στο ΚΥΠΕ ο κ. Νικολάου, μετέβησαν στη σκηνή. Όπως διαπιστώθηκε, το δυστύχημα συνέβη όταν άντρας ηλικίας 46 ετών επισκέπτης από Αγγλία οδηγούσε τετράτροχη μοτοσικλέτα και σε κάποιο σημείο του δρόμου έχασε τον έλεγχό της και  κάτω από συνθήκες που διερευνώνται αυτή έπεσε σε χαράδρα δύο μέτρων, με αποτέλεσμα αυτός να τραυματιστεί.

Ο 46χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου. Διαπιστώθηκε πως αυτός υπέστη κάταγμα πλευρών και κρατήθηκε για νοσηλεία.

Η κατάσταση της υγείας του είναι εκτός κινδύνου.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για σχέσεις Κύπρου – Ελλάδας: «Είναι ισχυρότερες από ποτέ προηγουμένως» - Το μήνυμα που στέλνει

ΠτΔ για σχέσεις Κύπρου – Ελλάδας: «Είναι ισχυρότερες από ποτέ προηγουμένως» - Το μήνυμα που στέλνει

Οι σχέσεις Λευκωσίας – Αθήνας, οι σχέσεις της Κυπριακής Κυβέρνησης με την Ελληνική Κυβέρνηση και η σχέση μου με τον Έλληνα Πρωθυπουργό είναι ισχυρότερες από ποτέ προηγουμένως, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.