Ελληνίδες ξάφριζαν τουρίστες στον Λαγανά Ζακύνθου

Ελληνίδες ξάφριζαν τουρίστες στον Λαγανά Ζακύνθου

Τα… κάλλη τους επιστράτευαν τέσσερις Ελληνίδες για να πλευρίζουν τους τουρίστες που κυκλοφορούσαν στον κεντρικό δρόμο του Λαγανά στη Ζάκυνθο αναζητώντας διασκέδαση και να αποσπούν την προσοχή τους, καταφέρνοντας έτσι να ξαφρίσουν τα χρήματα που είχαν στις τσέπες τους.

Μέσα σε λίγα λεπτά, τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής, οι τέσσερις «μακρυχέρες» ηλικίας 22 ως 43 χρόνων είχαν καταφέρει να κλέψουν συνολικά 700 ευρώ από δυο αλλοδαπούς, όμως εντοπίστηκαν από αστυνομικούς της Ασφαλείας και συνελήφθησαν.

Ωστόσο, στην κατοχή τους βρέθηκαν μόνο 179,50 ευρώ που αποδόθηκαν στα θύματα και η προανάκριση συνεχίζεται για να βρεθούν τα υπόλοιπα χρήματα.

Σε βάρος των τεσσάρων γυναικών σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπές κατά συναυτουργία, οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου και παραπέμφθηκαν να δικαστούν με την αυτόφωρη διαδικασία, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται για να εξιχνιαστούν τυχόν άλλες παρόμοιες κλοπές.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ξανά στην Κύπρο η Ολγκίν – Αρχίζει σήμερα τις διήμερες επαφές της στην Κύπρο

Ξανά στην Κύπρο η Ολγκίν – Αρχίζει σήμερα τις διήμερες επαφές της στην Κύπρο

Η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, η οποία επέστρεψε την Παρασκευή το βράδυ στην Κύπρο μετά τον επαναδιορισμό της, θα γίνει σήμερα (24/05) δεκτή, στο Προεδρικό Μέγαρο, στις 10.30 από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE