ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βαφεάδης: «Η Κυβέρνηση παρακολουθεί την κατάσταση στη Μ. Ανατολή» - Τι γίνεται με τις πτήσεις

Βαφεάδης: «Η Κυβέρνηση παρακολουθεί την κατάσταση στη Μ. Ανατολή» - Τι γίνεται με τις πτήσεις

Η Κυβέρνηση παρακολουθεί την κατάσταση που επικρατεί στη Μέση Ανατολή και «όλοι είναι επί ποδός», δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Υπουργός Μεταφορών, Επικοινωνιών και Εργων Αλέξης Βαφεάδης.

Απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με τις πτήσεις που συνδέουν την Κύπρο με Ισραήλ, ο Υπουργός είπε ότι η αεροπορική «συνδεσιμότητα της Κύπρου με το Ισραήλ διατηρείται. Ορισμένες αερογραμμές επέλεξαν μεν να σταματήσουν προσωρινά το πτητικό τους πρόγραμμα προς το Τελ Αβίβ, αλλά υπάρχουν και οι εταιρείες, οι οποίες συνεχίζουν κανονικά τις πτήσεις τους».

Πρόσθεσε ότι «η Κυβέρνηση παρακολουθεί την κατάσταση όπως διαμορφώνεται στη περιοχή, όλοι βρίσκονται επί ποδός και αναλόγως των εξελίξεων θα ενημερωθεί το κοινό».

Εξάλλου, πληροφορίες από την Hermes Airports ανέφεραν στο ΚΥΠΕ ότι οι ακυρώσεις προγραμματισμένων πτήσεων αεροπορικών εταιρειών προς Τελ Αβίβ, εξισορροπούνται από επιπρόσθετες πτήσεις εταιρειών που συνεχίζουν το πτητικό τους πρόγραμμα.

Μέχρι στιγμής, δύο ευρωπαϊκές αεροπορικές εταιρείες, η Aegean και η Wizz Air, αναστέλλουν προσωρινά τις πτήσεις τους μέχρι τις 11 Αυγούστου από Λάρνακα προς το Τελ Αβίβ.

Οι υπόλοιπες αεροπορικές εταιρείες, τόσο οι ισραηλινές όσο και αυτές που έχουν βάση την Κύπρο και πραγματοποιούν πτήσεις προς Τελ Αβίβ, έχουν μεν ορισμένες ακυρώσεις στις προγραμματισμένες πτήσεις τους, ωστόσο το πτητικό πρόγραμμα εξισορροπείται, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ, από κάποιες επιπρόσθετες πτήσεις άλλων εταιρειών. 

Οσον αφορά τις πτήσεις προς Βηρυτό, αυτές δεν φαίνεται να επηρεάζονται προς το παρόν από την κατάσταση που επικρατεί στην περιοχή.

Σημειώνεται ότι η Hermes Airports παρακολουθεί την κατάσταση.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Στο Νοσοκομείο ε/κ άνδρας που έκλεψε τροχόσπιτο στα κατεχόμενα - Η κατάσταση υγείας του

• Κρίσιμα 60χρονος στο ΓΝ Λευκωσίας - Επιχειρούσε να ανάψει κάρβουνα και υπέστη εγκαύματα

• Ευλογιά των πιθήκων: Πρέπει να ανησυχήσουμε στην Κύπρο; Ο Δρ. Καραγιάννης δίνει απαντήσεις

• Καλοκαιρινές εξορμήσεις: Αυτά είναι τα top 10 ιστορικά αξιοθέατα της Κύπρου που πρέπει να επισκεφθείς - Δείτε εικόνες

• Αγοράζουν τελικά ηλεκτρικά οχήματα οι Κύπριοι; - Η θέση μας σε σύγκριση με τις υπόλοιπες χώρες της ΕΕ

• Θέλετε να κάνετε διακοπές στην εξοχή; Στο «Σταυρό της Ψώκας» μπορείτε να κατασκηνώσετε ή να κλείσετε δωμάτιο – Πληροφορίες

• Ταξιδεύεις με βρέφος; Τι ισχύει για εισιτήρια, αποσκευές και καροτσάκι - Οι χώροι θηλασμού και αλλαγής πάνας στα αεροδρόμια



Επιθέσεις κατά ντελιβεράδων: Χειροπέδες σε ένα πρόσωπο - Καταζητούνται ακόμα δύο - Δείτε βίντεο

Επιθέσεις κατά ντελιβεράδων: Χειροπέδες σε ένα πρόσωπο - Καταζητούνται ακόμα δύο - Δείτε βίντεο

Εκδήλωση διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν το μεσημέρι διανομείς φαγητού στη Λεμεσό. Διαμαρτυρήθηκαν για τα συχνά επεισόδια βίας εις βάρος τους ζητώντας προστασία στην εκτέλεση της εργασίας τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top