Απόπειρα φόνου στη Λεμεσό: Παραδέχτηκε ότι μαχαίρωσε τον 29χρονο ο ύποπτος - Η κατάσταση της υγείας του θύματος

Απόπειρα φόνου στη Λεμεσό: Παραδέχτηκε ότι μαχαίρωσε τον 29χρονο ο ύποπτος - Η κατάσταση της υγείας του θύματος

Υπό κράτηση ο ύποπτος για την απόπειρα φόνου στη Λεμεσό

Διάταγμα 8ήμερης προσωποκράτησης εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού εναντίον του 23χρονου, ο οποίος συνελήφθη, ως ύποπτος, για υπόθεση απόπειρας φόνου εναντίον 29χρονου, το βράδυ της Κυριακής, στην περιοχή Πολεμιδιών.

Ο ύποπτος φέρεται να παραδέχεται ότι μαχαίρωσε τον 29χρονο, μετά από διαπληκτισμό σε σχέση με οικονομικές διαφορές που είχαν για το ενοίκιο οικίας και υποστηρίζει ότι πρόταξε μαχαίρι όταν δέχθηκε επίθεση από το θύμα και τρία άλλα πρόσωπα, στην αυλή της οικίας του.

Το θύμα νοσηλεύεται διασωληνωμένο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, μετά από χειρουργική επέμβαση στην κοιλιά και η κατάσταση του κρίνεται σοβαρή.

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού, ενώπιον του οποίου οδηγήθηκε σήμερα ο 23χρονος, διέταξε την κράτηση του για περίοδο οκτώ ημερών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έντονη δυσαρέσκεια ΠτΔ προς Ολγκίν για τη συνάντηση με τον Τούρκο «πρέσβη» στα κατεχόμενα

Έντονη δυσαρέσκεια ΠτΔ προς Ολγκίν για τη συνάντηση με τον Τούρκο «πρέσβη» στα κατεχόμενα

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, εξέφρασε στην Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, την έντονη δυσαρέσκειά του για τη συνάντηση που είχε η κ. Ολγκίν με τον «πρέσβη» της Τουρκίας στα κατεχόμενα. Αυτό ανέφερε το απόγευμα της Τρίτης ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων, μετά τη συνάντηση που είχε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, στο Προεδρικό, με την κ. Ολγκίν, κατόπιν αιτήματος της ίδιας.

BEST OF TOTHEMAONLINE