ΔΙΕΘΝΗ

Ερντογάν: «Συνένοχες» οι δυτικές χώρες στη «γενοκτονία Ισραήλ»

Ερντογάν: «Συνένοχες» οι δυτικές χώρες στη «γενοκτονία Ισραήλ»

Οι δυτικές χώρες είναι ήδη συνένοχες στην «πολιτική γενοκτονίας» του Ισραήλ, υποστήριξε ο Τούρκος Πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν, και ισχυρίστηκε ότι δείχνουν αυτή την υποστήριξη δημόσια «χειροκροτώντας τους δολοφόνους».

Ο Ταγίπ Ερντογάν χαρακτήρισε και πάλι τον Νετανιάχου «σημερινό Χίτλερ». Σε ομιλία του από τα κεντρικά κτίρια του κόμματός του ΑΚΡ, ο Τούρκος Πρόεδρος χαρακτήρισε το Ισραήλ «κράτος-ληστή», το οποίο «γίνεται όλο και πιο σκληρό, κακομαθημένο και οργισμένο».

Επικρίνοντας και το Συμβούλιο Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών, ο Ταγίπ Ερντογάν υποστήριξε ότι «σιωπά μπροστά σε αυτή τη θηριωδία, η οποία κανονικά θα έπρεπε να κάνει την ανθρωπότητα να σηκωθεί όρθια». «Έχουν λάβει ένα ψήφισμα, αλλά δεν έχουν κουνήσει ούτε το δαχτυλάκι τους για να το εφαρμόσουν», είπε ο Τούρκος Πρόεδρος.

Υποστήριξε ότι «οι δυτικές χώρες είναι ήδη συνένοχες στην πολιτική γενοκτονίας του Ισραήλ. Παρέχουν κάθε είδους υποστήριξη, συμπεριλαμβανομένων των όπλων και των πληροφοριών, έτσι ώστε το Ισραήλ να μπορεί να σκοτώνει περισσότερα παιδιά υπό την ηγεσία του Νετανιάχου. Δείχνουν αυτή την υποστήριξη δημόσια χειροκροτώντας τους δολοφόνους μέχρι να πρηστεί η παλάμη τους χωρίς να το κρύβουν».

Ο Ταγίπ Ερντογάν υποστήριξε πως «όπως εκείνοι, που χειροκρότησαν με ενθουσιασμό την κοινοβουλευτική ομιλία του Χίτλερ για τη γενοκτονία των Ναζί πριν από 85 χρόνια κι έγραψαν τα ονόματά τους στην ιστορία με ντροπή, έτσι και εκείνοι που χειροκρότησαν τα ψέματα του Νετανιάχου, του σημερινού Χίτλερ, δεν θα μπορέσουν να ξεπλύνουν τον μαύρο λεκέ που κολλάει στα χέρια τους για μια ζωή».

Επικρίνοντας και το Instagram το οποίο παραμένει κλειστό εδώ και μέρες στην Τουρκία, ο Ταγίπ Ερντογάν υποστήριξε ότι «ειδικότερα, οι εταιρείες μέσων κοινωνικής δικτύωσης λειτουργούν σχεδόν στρατευμένα. Θεωρούν καθήκον τους να λογοκρίνουν αμέσως ακόμη και μια απλή πρόταση που επικρίνει το Ισραήλ».

«Βρισκόμαστε αντιμέτωποι με έναν ψηφιακό φασισμό που δεν μπορεί να ανεχθεί ούτε τις φωτογραφίες των Παλαιστινίων μαρτύρων και τις απαγορεύει αμέσως και αυτό το πουλάει ως ελευθερία», ανέφερε και υποστήριξε ότι «αυτή τη στιγμή, γινόμαστε μάρτυρες εταιρειών μέσων κοινωνικής δικτύωσης να συμπεριφέρονται σαν μαφία σε κάθε θέμα που αγγίζει τα συμφέροντά τους».

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Αναστολή πτήσεων σε δύο γερμανικά αεροδρόμια λόγω παρεμβάσεων ακτιβιστών

• Χειροπέδες σε 21χρονο - Τον έψαχναν για κλοπή περιουσίας και τον συνέλαβαν για κατοχή ναρκωτικών

• Φουλ ερωτευμένος ο Φειδίας Παναγιώτου – Με ποια κάνει τον γύρο της Ευρώπης – Βίντεο

• Μαρία Κορινθίου: Έκανε ανάρτηση για τη γιορτή της και ο Γιάννης Αϊβάζης τη σχολίασε

• Ψάχνετε ανάσα δροσιάς, ψυχαγωγία για τα παιδιά και φαγητό; – Ποια mall θα μείνουν ανοιχτά τον 15Αύγουστο

• Γέμισαν οι εκδρομικοί χώροι στα ορεινά - Ποιοι είναι πλήρεις και πού υπάρχει διαθεσιμότητα



Βλήμα στον Ακάμα: Τι εντόπισε ο πυροτεχνουργός από εξετάσεις στη σκηνή

Βλήμα στον Ακάμα: Τι εντόπισε ο πυροτεχνουργός από εξετάσεις στη σκηνή

Στο σημείο όπου ανευρέθει το βλήμα μετέβει πυροτεχνουργός.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top