Έφτασαν στο αεροδρόμιο Λάρνακας με καπνικά προϊόντα - «Έφαγαν» χιλιάδες ευρώ πρόστιμο

Έφτασαν στο αεροδρόμιο Λάρνακας με καπνικά προϊόντα - «Έφαγαν» χιλιάδες ευρώ πρόστιμο

Σημαντικές ποσότητες καπνικών προϊόντων, οι οποίες εντοπίστηκαν στις αποσκευές τριών επιβατών που θα αναχωρούσαν από το αεροδρόμιο Λάρνακας για το Ηνωμένο Βασίλειο, κατασχέθηκαν από το Τμήμα Τελωνείων.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Τμήματος Τελωνείων την Παρασκευή μετά από έλεγχο αποσκευών τριών επιβατών που θα αναχωρούσαν από το αεροδρόμιο Λάρνακας με προορισμό το Ηνωμένο Βασίλειο, εντοπίστηκαν συνολικά 246 κούτες των 200 τσιγάρων η κάθε μία και 13 κιλά και 850γρ. καπνού για στριφτό τσιγάρο.

«Τα ανευρεθέντα δεν έφεραν την σήμανση για το βλαβερό του καπνίσματος στην ελληνική και τουρκική γλώσσα, αλλά ούτε και το χαρακτηριστικό ασφαλείας και τον μοναδικό κωδικό ιχνηλασιμότητας, ενδείξεις ότι ήταν αδασμοφορολόγητα», αναφέρεται.

Προστίθεται ότι «οι τρεις επιβάτες συνελήφθησαν για αυτόφωρα αδικήματα και στη συνέχεια αφέθηκαν ελεύθεροι, αφού κατέβαλαν συνολικά 20 χιλιάδες ευρώ για τον εξώδικο συμβιβασμό των αδικημάτων. Συγκεκριμένα ο πρώτος επιβάτης κατέβαλε ποσό 8μιση χιλιάδων ευρώ, ο δεύτερος 6μιση χιλιάδων και ο τρίτος 5 χιλιάδες ευρώ».

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Δημοκρατίας: Χαίρομαι γιατί στο κοινό ανακοινωθέν γίνεται αναφορά για πρώτη φορά από το 2020, στα ψηφίσματα του ΣΑ των ΗΕ

Πρόεδρος Δημοκρατίας: Χαίρομαι γιατί στο κοινό ανακοινωθέν γίνεται αναφορά για πρώτη φορά από το 2020, στα ψηφίσματα του ΣΑ των ΗΕ

Ικανοποίηση για το γεγονός ότι έγινε ουσιαστική συζήτηση κατά τη συνάντηση του με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, στην παρουσία της προσωπικής απεσταλμένης του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό, αλλά και για τη συμπερίληψη ψηφισμάτων του Συμβουλίου Ασφαλείας των ΗΕ για το Κυπριακό στο κοινό ανακοινωθέν που εξεδόθη μετά τη συνάντηση, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE