Προεδρικές 2028: Γρίφος τι θα πράξει τελικά ο Αβέρωφ – Φουντώνουν τα σενάρια (VIDEO)
Άλυτος γρίφος παραμένει για την ώρα εάν ο Αβέρωφ Νεοφύτου κατέλθει ως υποψήφιος για τις Προεδρικές Εκλογές του 2028 μέσω των εσωκομματικών διαδικασιών του ΔΗΣΥ.

Σήμερα (06/08) το πρωί διενεργήθηκε νεκροτομή επί της σορού της, από τον ιατροδικαστή, Νικόλα Χαραλάμπους και σύμφωνα με τον ίδιο λήφθηκαν δείγματα για ιστοπαθολογικές και εργαστηριακές εξετάσεις.
ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: Θάνατος 7χρονης στον Πρωταρά: Αυτόπτες μάρτυρες στο σημείο - «Οι ναυαγοσώστες πάγωσαν δεν έκαναν τίποτα…ο πατέρας ξέσπασε σε λυγμούς»
Υπενθυμίζεται ότι το κοριτσάκι μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Μακάρειο Νοσοκομείο στην Λευκωσία όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.
Δυστυχώς η ώρα 02.10 το κοριτσάκι απεβίωσε στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του
Μέλη του ΤΑΕ Αμμοχώστου διενεργούν εξετάσεις και λαμβάνουν καταθέσεις σε μια προσπάθεια να ξεκαθαρίσουν τις συνθήκες θανάτου της άτυχης 7χρονης.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




