Βόλος: Άνδρας έπεσε από τον 4ο όροφο πολυκατοικίας - Φέρει σοβαρά κατάγματα στα χέρια και τα πόδια

Βόλος: Άνδρας έπεσε από τον 4ο όροφο πολυκατοικίας - Φέρει σοβαρά κατάγματα στα χέρια και τα πόδια

Αναστάτωση επικράτησε στη Νέα Ιωνία του Βόλου μετά την πτώση ενός άνδρα από τον 4ο όροφο πολυκατοικίας στην οδό Κυρίλλου, λίγα λεπτά πριν τις 3 το μεσημέρι της Τρίτης (6/8).

Σύμφωνα με πληροφορίες του gegonota.news, ο άνδρας έπεσε στο καπό ενός αυτοκινήτου που ήταν παρκαρισμένο στον δρόμο. Περίοικοι που αντιλήφθηκαν την πτώση, έσπευσαν να καλέσουν ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που τον μετέφερε στο νοσοκομείο όπου οι γιατροί διαπίστωσαν ότι έχει υποστεί σοβαρά κατάγματα στα χέρια και τα πόδια, ωστόσο δεν κρίθηκε αναγκαίο να διασωληνωθεί.

Δείτε φωτογραφίες από το σημείο:

Στο σημείο μετέβη και η αστυνομία που διερευνά τις συνθήκες κάτω από τις οποίες βρέθηκε στο κενό ο άτυχος άνδρας.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για SAFE: «Πριν γίνονται δηλώσεις είναι καλά κάποιοι να μελετούν» - Θετικός για συνάντηση με Ολγκίν - Τατάρ

ΠτΔ για SAFE: «Πριν γίνονται δηλώσεις είναι καλά κάποιοι να μελετούν» - Θετικός για συνάντηση με Ολγκίν - Τατάρ

Αν υπάρχει και θετική ανταπόκριση από πλευράς του κ. Τατάρ για να γίνει  κοινή συνάντηση μας με την κα Ολγκίν, είμαστε εδώ για να ανταποκριθούμε είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE