Ένοχοι οι κατηγορούμενοι για τη δολοφονία του τ/κ Χαλίλ Φαλγιαλί στα κατεχόμενα

Ένοχοι οι κατηγορούμενοι για τη δολοφονία του τ/κ Χαλίλ Φαλγιαλί στα κατεχόμενα

Ένοχοι κρίθηκαν σήμερα οι τρεις κατηγορούμενοι για τη δολοφονία του Τουρκοκύπριου επιχειρηματία Χαλίλ Φαλγιαλί και του οδηγού του, Μουράτ Ντεμιρτάς, που διαπράχθηκε στις 8 Φεβρουαρίου 2022 στην περιοχή του κατεχόμενου Άγιου Επίκτητου.

Το «κακουργιοδικείο» Κερύνειας έκρινε ενόχους τους Ομέρ Τουντς, Βεϊσέλ Σαρέ και Μούσα Τσιτσέκ για 17 κατηγορίες, συμπεριλαμβανομένων των ανθρωποκτονιών, παράνομης οπλοφορίας και πρόκλησης κακόβουλης ζημιάς.

Η πρόεδρος του «Δικαστηρίου», Μπανού Σογιέρ, στην αγόρευσή της τόνισε ότι οι κατηγορούμενοι, ενώ είχαν την ευκαιρία να μην προβούν στην πράξη τους, εντούτοις προχώρησαν στον σχεδιασμό και την εκτέλεση του εγκλήματος.

Η ανακοίνωση της ποινής των τριών καταδικασθέντων αναμένεται να γίνει αύριο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αννίτα 2.0: Η νίκη στη Βουλή, οι νέες συμμαχίες και τα μηνύματα για το 2028

Αννίτα 2.0: Η νίκη στη Βουλή, οι νέες συμμαχίες και τα μηνύματα για το 2028

Η επανεκλογή της Αννίτας Δημητρίου στην Προεδρία της Βουλής δεν αποτελεί απλώς μια προσωπική πολιτική επιτυχία. Η πρώτη μεγάλη κοινοβουλευτική αναμέτρηση μετά τις βουλευτικές εκλογές, λειτούργησε ως ένα άτυπο τεστ συμμαχιών, ισορροπιών και πολιτικών προθέσεων, αποκαλύπτοντας από πολύ νωρίς τις δυναμικές που διαμορφώνονται στο νέο πολιτικό σκηνικό.

BEST OF TOTHEMAONLINE