Μέση Ανατολή: Επίδειξη ισχύος από ισραηλινά μαχητικά, έσπασαν το φράγμα του ήχου πάνω από τη Βηρυτό - Βίντεο

Μέση Ανατολή: Επίδειξη ισχύος από ισραηλινά μαχητικά, έσπασαν το φράγμα του ήχου πάνω από τη Βηρυτό - Βίντεο

Ισραηλινά πολεμικά αεροσκάφη πέταξαν χαμηλά πάνω από την πρωτεύουσα του Λιβάνου Βηρυτό την Τρίτη, με μάρτυρες να αναφέρουν ότι μπορούσαν να δουν τα αεροπλάνα με γυμνό μάτι και δημιουργώντας μια από τις μεγαλύτερες ηχητικές εκρήξεις που έχουν ακούσει οι κάτοικοι εδώ και χρόνια.

Πηγή ασφαλείας είπε ότι το ισραηλινό αεροσκάφος πετούσε «σε πολύ χαμηλό ύψος», ενώ δημοσιογράφοι του Γαλλικού Πρακτορείου ανέφεραν ότι τα παράθυρα έτριζαν κατά τη διάρκεια της έντονης ηχητικής έκρηξης.

Οι υπερπτήσεις και οι ηχητικές εκρήξεις έγιναν λίγα λεπτά πριν ο αρχηγός της Χεζμπολάχ Σαγιέντ Χασάν Νασράλα ξεκινήσει μια ομιλία, με την οποία θα άρχιζε το μνημόσυνο -διάρκειας μια εβδομάδας- του στρατιωτικού διοικητή της Χεζμπολάχ Φουάντ Σουκρ, ο οποίος σκοτώθηκε σε ισραηλινό χτύπημα την περασμένη εβδομάδα στα νότια προάστια της Βηρυτού.

Πηγή: Reuters, AFP

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Απογοητευμένος με τον ΔΗΣΥ ο Αναστασιάδης - Η επιστολή του προς την Αννίτα και η αναφορά σε «αποστασιοποίηση»

Απογοητευμένος με τον ΔΗΣΥ ο Αναστασιάδης - Η επιστολή του προς την Αννίτα και η αναφορά σε «αποστασιοποίηση»

Επιστολή στην Πρόεδρο του Δημοκρατικού Συναγερμού, Αννίτα Δημητρίου, με την οποία εκφράζει απογοήτευση για την "αποστασιοποίηση του κόμματος από τα πεπραγμένα της δεκαετούς διακυβέρνησης" του με τον ΔΗΣΥ, απέστειλε ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE