Βόμβα στο Κυπριακό ποδόσφαιρο: Στημένο το ΑΠΟΕΛ – Άρης;

Βόμβα στο Κυπριακό ποδόσφαιρο: Στημένο το ΑΠΟΕΛ – Άρης;

Υψηλή στοιχηματική δραστηριότητα φαίνεται να προκύπτει μετά την εξέταση που έγινε με αποτέλεσμα να φτάσει στα γραφεία της Αστυνομίας «κόκκινος φάκελος» σχετικά με το παιχνίδι ΑΠΟΕΛ-Αρης.

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΝΕΟΤΕΡΑ: Επιβεβαίωση: Κόκκινος φάκελος για το ΑΠΟΕΛ – Άρης! Θα ληφθούν καταθέσεις

Ο «κόκκινος φάκελος» που έφτασε από την UEFA και αφορά ύποπτο για περίεργες στοιχηματικές πράξεις παιχνίδι είναι σύμφωνα με φήμες το ΑΠΟΕΛ — Άρης, ματς της 5ης αγωνιστικής. 

Εδώ και λίγη ώρα έχει βουίξει ο τόπος ότι το παιχνίδι του ΑΠΟΕΛ με τον Άρη (επικράτησε ο ΑΠΟΕΛ 4-0) είναι ύποπτο, παρόλο που σύμφωνα με τις πληροφορίες παράγοντες και από τις δύο ομάδες δηλώνουν άγνοια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤO ThemaSports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Απηύθυνε πρόσκληση στον Ερντογάν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - «Δεν είναι η Κύπρος που δεν αναγνωρίζει την Τουρκία»

Απηύθυνε πρόσκληση στον Ερντογάν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - «Δεν είναι η Κύπρος που δεν αναγνωρίζει την Τουρκία»

H Γαλλία μπορεί και οφείλει να διαδραματίσει ηγετικό ρόλο στις προσπάθειες για την επίλυση του Κυπριακού, δηλώνει στην "Le Figaro" ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος σημειώνει ότι αυτό είναι κάτι που συζητά εδώ και καιρό με τον Πρόεδρο της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν. 

BEST OF TOTHEMAONLINE