Βενεζουέλα: 24 νεκροί στα μετεκλογικά βίαια επεισόδια

Βενεζουέλα: 24 νεκροί στα μετεκλογικά βίαια επεισόδια

Ο αριθμός των ανθρώπων που έχασαν τη ζωή τους στα βίαια επεισόδια κατά τη διάρκεια διαδηλώσεων εναντίον της επανεκλογής του προέδρου Νικολάς Μαδούρο, που αμφισβητεί η αντιπολίτευση, αυξήθηκε σε 24, ανακοίνωσαν χθες Τρίτη μη κυβερνητικές οργανώσεις υπεράσπισης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Η PROVEA, ΜΚΟ με έδρα το Καράκας, έκανε λόγο για «24 νεκρούς από την Κυριακή 28η Ιουλίου ως τη Δευτέρα 5η Αυγούστου» σε επεισόδια συνδεόμενα με τις προεδρικές εκλογές. Το τμήμα του Παρατηρητηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (Human Rights Watch, HRW) που είναι αρμόδιο για την αμερικανική ήπειρο δημοσιοποίησε τον ίδιο απολογισμό.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βγαίνει στην επίθεση ο ΔΗΣΥ - Στο στόχαστρο το ΕΛΑΜ ενόψει βουλευτικών

Βγαίνει στην επίθεση ο ΔΗΣΥ - Στο στόχαστρο το ΕΛΑΜ ενόψει βουλευτικών

Η ομιλία της Αννίτας Δημητρίου με αφορμή τη 49η επέτειο από τη ίδρυση του ΔΗΣΥ για τη στάση του ΕΛΑΜ, με αφορμή το ψήφισμα που κατέθεσε το ΕΛΑΜ στο ευρωκοινοβούλιο, μπορεί να εκφωνήθηκε σε δημόσια εκδήλωση, όμως οι αποδέκτες της δεν ήταν μόνο οι πολιτικοί αντίπαλοι.

BEST OF TOTHEMAONLINE