ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Οδηγούσε «φτιαγμένος», χωρίς αδεία και ασφάλεια - Όσα εντόπισαν στο όχημα του

Οδηγούσε «φτιαγμένος», χωρίς αδεία και ασφάλεια - Όσα εντόπισαν στο όχημα του

Τέσσερα πρόσωπα εντόπισε η Αστυνομία στην Πάφο χθες Τρίτη να κατέχουν παράνομα ναρκωτικά και να οδηγούν υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών.

Σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Επιχειρήσεων Πάφου Μιχάλη Νικολάου, στις 6.8.24 και περί ώρα 18:55 μέλη του Ουλαμού Πρόληψης Εγκλημάτων Πάφου εντόπισαν πεζό στη Γεροσκήπου να διακινείται ύποπτα. Όπως διαπιστώθηκε, πρόκειται για 34χρονο στην κατοχή του οποίου εντοπίστηκε ποσότητα κάνναβης και συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα. Ο 34χρονος επανασυνελήφθη με δικαστικά εντάλματα σύλληψης που εκκρεμούσαν εναντίον του λόγω μη παρουσίασης του στο Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου για υποθέσεις στις οποίες είναι κατηγορούμενος.

Επίσης σε δεύτερη περίπτωση στις 6.8.24 και περί ώρα 23:15 μέλη του Ουλαμού Πρόληψης Εγκλημάτων Πάφου στο πλαίσιο περιπολίας στην περιοχή Χλώρακας ανέκοψαν όχημα στο οποίο επέβαιναν δύο πρόσωπα με οδηγό 25χρονο και συνοδηγό 30χρονο. Σε έρευνα που ακολούθησε στον 25χρονο φέρεται να εντοπίστηκε παράνομη κατοχή ναρκωτικών ουσιών τύπου κάνναβης, ενώ στον 30χρονο συνοδηγό ποσότητα κρυσταλλικής ουσίας μεθαμφεταμίνης βάρους 1,25 γρ. Επίσης ο 25χρονος φέρεται να εντοπίστηκε θετικός σε έλεγχο νάρκοτεστ στο οποίο υποβλήθηκε. Ακόμη ο 30χρονος συνελήφθη για εντάλματα προστίμου που εκκρεμούσαν εναντίον του και τέθηκε υπό κράτηση.

Σε τρίτη περίπτωση στις 6.8.24 στις 23:40 στην οδό Πριάμου μέλη της Ομάδας «Ζ» ανέκοψαν όχημα στο οποίο επέβαιναν τέσσερα πρόσωπα ηλικίας 22 ετών, 24 ετών , 25 και 27 ετών. Από έλεγχο που διενεργήθηκε φέρεται να διαπιστώθηκε ότι ο 27χρονος οδηγός να οδηγούσε χωρίς άδεια οδηγού και χωρίς ασφάλεια. Στο όχημα βρέθηκε, σύμφωνα με την Αστυνομία, ποσότητα κάνναβης που φέρεται να παραδέχτηκε ότι κατείχε ο 27χρονος οδηγός. Επίσης σε έλεγχο που διενεργήθηκε στον 27χρονο διαπιστώθηκε ότι αυτός ήταν θετικός σε νάρκοτεστ. Ακολούθως παραδόθηκε στην ΥΚΑΝ, κατηγορήθηκε γραπτώς και αφέθηκε ελεύθερος.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Τραγωδία Helios: Ένα «προβληματικό» αεροσκάφος και ένα σοβαρό λάθος

• Χειροπέδες σε 25χρονο για σφετερισμό ε/κ περιουσίας στα κατεχόμενα

• Αντιδράσεις στα Social Media: Ο Φειδίας ανέβασε βίντεο μαζί με Τουρκοκύπριο Influencer για το Κυπριακό

• Ευλογιά των πιθήκων - ΠΟΥ: Κήρυξε παγκόσμια κατάσταση έκτακτης ανάγκης

• Σε φάση… «υποψηφίου» βρίσκεται ακόμη ο Φειδίας Παναγιώτου - Ποιος Κύπριος ευρωβουλευτής τον ξεπερνάει σε ακόλουθους στο «Χ» – Φωτογραφία

• Μαρία Κορτζιά: Φόρεσε matching ρούχα στους γιους της - Δείτε τις γλυκές φωτογραφίες



Βλήμα στον Ακάμα: Τι εντόπισε ο πυροτεχνουργός από εξετάσεις στη σκηνή

Βλήμα στον Ακάμα: Τι εντόπισε ο πυροτεχνουργός από εξετάσεις στη σκηνή

Στο σημείο όπου ανευρέθει το βλήμα μετέβει πυροτεχνουργός.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top