LIKE ONLINE

Χρήστης του TikTok έκανε ένα «διαφορετικό» βίντεο: Παλιό αμάξι και διαμέρισμα, ρούχα δεκαετιών, οικονομικές δυσκολίες - Δείτε βίντεο

Χρήστης του TikTok έκανε ένα «διαφορετικό» βίντεο: Παλιό αμάξι και διαμέρισμα, ρούχα δεκαετιών, οικονομικές δυσκολίες - Δείτε βίντεο

Ένα διαφορετικό βίντεο στο TikTok, σε σχέση με όσα προβάλλονται συνήθως που θέλει να δείξει πως όλοι πρέπει να είναι ευγνώμονες για όσα έχουν.

Στα social media οι περισσότεροι προβάλλουν μια ζωή αρκετά «άνετη» οικονομικά με ψώνια, διακοπές και καλοπέραση. Κάτι που προφανώς δεν είναι κακό, ωστόσο αρκετοί είναι εκείνοι που σχολιάζουν πως οι ίδιοι παίρνουν έναν βασικό μισθό και δυσκολεύονται να ανταπεξέλθουν στην καθημερινότητά τους.

Ένας χρήστης στο TikTok έκανε ένα βίντεο στο οποίο δείχνει πώς είναι η ζωή για τους περισσότερους με τίτλο «Μια υπενθύμιση πώς είναι μια φυσιολογική ζωή».

Δείχνει το διαμέρισμά του που είναι παλιό, το αυτοκίνητό του το οποίο είναι 16 ετών, τα ρούχα που έχει ακόμα από το πανεπιστήμιο, τα φθαρμένα παπούτσια του αλλά και την ελάχιστη συνδρομή που μπορεί να καταβάλλει στο γυμναστήριο, για παράδειγμα.

Ωστόσο, το μήνυμα που θέλει να περάσει είναι πως είναι ευχαριστημένος και ευγνώμων από όσα έχει, αφού σε μια εποχή δύσκολη είναι σημαντικό να υπάρχουν τα βασικά αγαθά και φυσικά το σημαντικότερο όλων, η υγεία.

«Δεν θα μπορούσα να είμαι περισσότερο ευγνώμων», αναφέρει.

Στην εποχή του υπερβολικού «hate» στα social media, ο χρήστης του TikTok θέλησε να δείξει την αληθινή καθημερινότητα για πολύ κόσμο, τονίζοντας τι είναι τελικά σημαντικό και πως θα πρέπει ο καθένας να νιώθει ευγνωμοσύνη για όσα έχει.

ΠΗΓΗ: Gazzetta.gr

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Αναστολή πτήσεων σε δύο γερμανικά αεροδρόμια λόγω παρεμβάσεων ακτιβιστών

• Χειροπέδες σε 21χρονο - Τον έψαχναν για κλοπή περιουσίας και τον συνέλαβαν για κατοχή ναρκωτικών

• Φουλ ερωτευμένος ο Φειδίας Παναγιώτου – Με ποια κάνει τον γύρο της Ευρώπης – Βίντεο

• Μαρία Κορινθίου: Έκανε ανάρτηση για τη γιορτή της και ο Γιάννης Αϊβάζης τη σχολίασε

• Ψάχνετε ανάσα δροσιάς, ψυχαγωγία για τα παιδιά και φαγητό; – Ποια mall θα μείνουν ανοιχτά τον 15Αύγουστο

• Γέμισαν οι εκδρομικοί χώροι στα ορεινά - Ποιοι είναι πλήρεις και πού υπάρχει διαθεσιμότητα



Βλήμα στον Ακάμα: Τι εντόπισε ο πυροτεχνουργός από εξετάσεις στη σκηνή

Βλήμα στον Ακάμα: Τι εντόπισε ο πυροτεχνουργός από εξετάσεις στη σκηνή

Στο σημείο όπου ανευρέθει το βλήμα μετέβει πυροτεχνουργός.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top