ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Αστυνομία: Σε επικοινωνία με τις Αρχές του Ηνωμένου Βασιλείου για Κύπριο που φέρεται να εμπλέκεται στα επεισόδια

Αστυνομία: Σε επικοινωνία με τις Αρχές του Ηνωμένου Βασιλείου για Κύπριο που φέρεται να εμπλέκεται στα επεισόδια

Σε επικοινωνία με τις αρχές του Ηνωμένου Βασιλείου λέει ότι βρίσκεται η Αστυνομία Κύπρου σχετικά με  την παρουσία στην Κύπρο φερόμενου ως ηθικού αυτουργού των ακροδεξιών επεισοδίων κατά μεταναστών στο Ηνωμένο Βασίλειο, σημειώνοντας ότι, στην περίπτωση που χρειαστεί η συνδρομή της θα ενημερωθεί.

Απαντώντας σε ερώτηση ΚΥΠΕ, εκπρόσωπος του Κλάδου Επικοινωνίας της Αστυνομίας Κύπρου, ανέφερε ότι σχετικά με πρόσφατα δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για παρουσία του συγκεκριμένου προσώπου στην Κύπρο, «από την πρώτη στιγμή που ήρθε στην αντίληψή μας, αυτεπάγγελτα, με οδηγίες του Αρχηγού της Αστυνομίας έγινε επικοινωνία με τις αρχές του Ηνωμένου Βασίλειου για ενδεχόμενες ενέργειες από πλευράς της Αστυνομίας Κύπρου».

Υπάρχει επικοινωνία με τις αρχές του Ηνωμένου Βασιλείου και στην περίπτωση που χρειαστεί η συνδρομή της Αστυνομίας Κύπρου, θα ενημερωθούμε σχετικά, σημείωσε.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στον αγγλικό Τύπο, ο φερόμενος ηθικός αυτουργός των ακροδεξιών επιθέσεων στον Ηνωμένο Βασίλειο, Τόμι Ρόμπινσον, δημοσίευε εμπρηστικές αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ενώ βρισκόταν σε διακοπές με μέλη της οικογένειάς του και φίλους του σε ξενοδοχείο στην Αγία Νάπα.

Εναντίον του Ρόμπινσον, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης στο Ηνωμένο Βασίλειο την περασμένη Δευτέρα, αφού παρέλειψε να εμφανιστεί στο δικαστήριο.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Τραγωδία Helios: Ένα «προβληματικό» αεροσκάφος και ένα σοβαρό λάθος

• Χειροπέδες σε 25χρονο για σφετερισμό ε/κ περιουσίας στα κατεχόμενα

• Αντιδράσεις στα Social Media: Ο Φειδίας ανέβασε βίντεο μαζί με Τουρκοκύπριο Influencer για το Κυπριακό

• Ευλογιά των πιθήκων - ΠΟΥ: Κήρυξε παγκόσμια κατάσταση έκτακτης ανάγκης

• Σε φάση… «υποψηφίου» βρίσκεται ακόμη ο Φειδίας Παναγιώτου - Ποιος Κύπριος ευρωβουλευτής τον ξεπερνάει σε ακόλουθους στο «Χ» – Φωτογραφία

• Μαρία Κορτζιά: Φόρεσε matching ρούχα στους γιους της - Δείτε τις γλυκές φωτογραφίες



ΥΠΕΞ:  «Ας τερματίσουμε την κατοχή και ας ζήσουμε μαζί ειρηνικά»

ΥΠΕΞ: «Ας τερματίσουμε την κατοχή και ας ζήσουμε μαζί ειρηνικά»

Ας τερματίσουμε την κατοχή, ας γιατρέψουμε τις πληγές και ας ζήσουμε μαζί ειρηνικά, τονίζει ο Υπουργός Εξωτερικών Κωνσταντίνος Κόμπος με αφορμή την 50ή επέτειο από τη δεύτερη φάση της τουρκικής εισβολής στην Κύπρο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top