Ολυμπιακοί Αγώνες: H Αλίσα Νιούμαν πήρε το χάλκινο μετάλλιο στο επί κοντώ και το γιόρτασε με twerking - Δείτε βίντεο

Ολυμπιακοί Αγώνες: H Αλίσα Νιούμαν πήρε το χάλκινο μετάλλιο στο επί κοντώ και το γιόρτασε με twerking - Δείτε βίντεο

Με έναν τρόπο που ταιριάζει στο στιλ της, δεδομένου ότι είναι μια από τις αθλήτριες που διατηρούν λογαριασμό στο Only Fans, γιόρτασε η 30χρονη Αλίσα Νιούμαν από τον Καναδά το χάλκινο μετάλλιο που κατέκτησε στους Ολυμπιακούς Αγώνες το βράδυ της Τετάρτης.

Η Καναδή αθλήτρια αφού πέρασε τα 4,85μ. και αφού εξασφάλισε την τρίτη θέση, ξέσπασε σε πανηγυρισμούς κάνοντας twerking προς τέρψιν όσων βρίσκονταν εκείνη την ώρα στις κερκίδες.

 

 

Με την εμφάνισή της και την τρίτη θέση που κατέκτησε στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι, η Νιούμαν έγινε η πρώτη γυναίκα από τον Καναδά που κατέκτησε μετάλλιο στο επί κοντώ.

 

Η Καναδή Ολυμπιονίκης εκτός από την πορεία της στον αθλητισμό, έχει και μια δεύτερη «καριέρα» στην πλατφόρμα Only Fans όπου μοιράζεται πιο αποκαλυπτικές φωτογραφίες έναντι 11,85 ευρώ τον μήνα.

 

Η Νιούμαν έχει επισκεφθεί και την Ελλάδα τον περσινό Αύγουστο επιλέγοντας τη Μεσσηνία και την περιοχή της Στούπας για τις διακοπές της μετά το παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου της Βουδαπέστης, όπως είχε ενημερώσει με ανάρτησή της στο Instagram.

Δείτε φωτογραφίες της Αλίσα Νιούμαν

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Επί της ουσίας η συζήτηση ΠτΔ - Έρχιουρμαν - Νέα συνάντηση τέλη Απριλίου

Κυπριακό: Επί της ουσίας η συζήτηση ΠτΔ - Έρχιουρμαν - Νέα συνάντηση τέλη Απριλίου

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης, Τουφάν Έρχιουρμαν, συμφώνησαν να συναντηθούν εκ νέου έως τα τέλη Απριλίου με σκοπό να προβούν σε πιο συγκεκριμένες ανακοινώσεις, όπως ανακοίνωσαν τα ΗΕ μετά τη σημερινή τους συνάντηση στην κατοικία του Ειδικού Αντιπροσώπου του Γενικού Γραμματέα στην Κύπρο, Χασίμ Ντιάν, στη νεκρή ζώνη στη Λευκωσία. Πρόσθεσαν πως οι δυο ηγέτες χαιρέτισαν τη διαρκή δέσμευση και εμπλοκή του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στο Κυπριακό και επανέλαβαν τη συνεχή ετοιμότητά τους να υποστηρίξουν τις προσπάθειές του.

BEST OF TOTHEMAONLINE