ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χτίστε το μέλλον σας στην Πάφο: 9 οικιστικά τεμάχια-φιλέτα που βρήκαμε στον κατάλογο της Altia

Χτίστε το μέλλον σας στην Πάφο: 9 οικιστικά τεμάχια-φιλέτα που βρήκαμε στον κατάλογο της Altia

Η επαρχία Πάφου, μία από τις πιο γραφικές περιοχές της Κύπρου, προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία για όσους αναζητούν οικιστικά τεμάχια για επένδυση ή για ανέγερση της κατοικίας των ονείρων τους. Με τοπία που συνδυάζουν βουνό και θάλασσα, πλούσια πολιτιστική κληρονομιά, και μια ποικιλία από παραδοσιακά χωριά και σύγχρονες ανέσεις, η Πάφος αποτελεί έναν από τους πιο ελκυστικούς προορισμούς για αγορά γης. Τα διαθέσιμα οικιστικά τεμάχια στην επαρχία Πάφου παρέχουν πολλές δυνατότητες και πλεονεκτήματα. Από παραθαλάσσια οικόπεδα με θέα το απέραντο γαλάζιο της Μεσογείου, μέχρι γραφικά κομμάτια γης σε ήρεμες ορεινές περιοχές, η ποικιλία είναι τεράστια και μπορεί να καλύψει τις ανάγκες και των πιο απαιτητικών αγοραστών.

Η Altia, η ραγδαία αναπτυσσόμενη εταιρεία ακινήτων του νησιού, μπορεί να σας βοηθήσει να βρείτε αυτό που ταιριάζει στις ανάγκες σας χάρη στον τεράστιο κατάλογο και το άριστα ειδικευμένο προσωπικό που διαθέτει.  Παρακάτω θα βρείτε μια επιλογή από τα διαθέσιμα οικιστικά τεμάχια στο πορτφόλιο της Altia - ένα ίσως να είναι αυτό που θα φιλοξενήσει το μέλλον σας σ’ αυτή τη γωνιά της Μεσογείου.

Δύο οικιστικά τεμάχια στην Αρμού

Δύο οικιστικά τεμάχια, έκτασης 3.866 τ.μ. συνολικά,  940μ. βόρεια από τον συνδετικό δρόμο Αρμού - Πάφου (Λεωφ. Αρχιεπισκοπού Μακαρίου Γ'). Η πρόσβαση γίνεται μέσω εγγεγραμμένου δρόμου με συνολική πρόσοψη 52μ.

Οικιστικό τεμάχιο στην Πόλη Χρυσοχούς (Πρώτο Μερίδιο , Δεύτερο Μερίδιο)

Οικιστικό τεμάχιο στην Πόλη Χρυσοχούς που αποτελείται από δύο μερίδια (50% το κάθε ένα) με έκταση 3.011 τ.μ. Βρίσκονται 400μ. από τον αυτοκινητόδρομο και περίπου 2 χλμ. από την παραλία και διαθέτουν ορθογώνιο σχήμα και σχετικά επίπεδη επιφάνεια. 

Οικιστικό τεμάχιο στη Γιόλου

Οικιστικό τεμάχιο 3.345 τ.μ. περίπου 200μ. νοτιοδυτικά του κέντρου της κοινότητας Γιόλου, με την πρόσβαση να γίνεται μέσω εγγεγραμμένου δρόμου.

Οικιστικό τεμάχιο στα Χολέτρια

Οικιστικό τεμάχιο 8.300 τ.μ. περίπου 200μ. δυτικά από την πλατεία της κοινότητας  και 160μ. βορειοδυτικά του αθλητικού σταδίου. Η πρόσβαση γίνεται μέσω δικαιώματος διάβασης.

Οικιστικό τεμάχιο στη Χρυσοχού

Οικιστικό τεμάχιο 5.650 τ.μ. σε απόσταση  625 μ. δυτικά του κεντρικού δρόμου Πάφου - Πόλης Χρυσοχούς και 325 μ. δυτικά της πλατείας της κοινότητας Χρυσοχούς. Η πρόσβαση γίνεται μέσω εγγεγραμμένου δρόμου με συνολική πρόσοψη 95μ.

Δύο οικιστικά τεμάχια στη Τσάδα

Δύο οικιστικά τεμάχια, συνολικής έκτασης 2.789 τ.μ. με σχετικά ορθογώνιο σχήμα,  220μ. από τον αυτοκινητόδρομο Β7 και 1,1 χλμ. από την κοινότητα Τσάδας. Η πρόσβαση γίνεται μέσω εγγεγραμμένου δρόμου με συνολική πρόσοψη 35 μ. 

Οικιστικό τεμάχιο στην Αγία Μαρίνα Χρυσοχούς

Οικιστικό τεμάχιο, έκτασης 3.011 τ.μ. με ορθογώνιο σχήμα και σχετικά επίπεδη επιφάνεια,  περίπου 600μ. ανατολικά της παραλίας. Η πρόσβαση γίνεται μέσω εγγεγραμμένου δρόμου συνολικής πρόσοψης 37μ.

Δείτε περισσότερα ακίνητα εδώ.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Κρίσιμα 60χρονος στο ΓΝ Λευκωσίας - Επιχειρούσε να ανάψει κάρβουνα και υπέστη εγκαύματα

• Καλοκαιρινές εξορμήσεις: Αυτά είναι τα top 10 ιστορικά αξιοθέατα της Κύπρου που πρέπει να επισκεφθείς - Δείτε εικόνες

• Αγοράζουν τελικά ηλεκτρικά οχήματα οι Κύπριοι; - Η θέση μας σε σύγκριση με τις υπόλοιπες χώρες της ΕΕ

• Θέλετε να κάνετε διακοπές στην εξοχή; Στο «Σταυρό της Ψώκας» μπορείτε να κατασκηνώσετε ή να κλείσετε δωμάτιο – Πληροφορίες

• Άναψαν φωτιά σε κρατικό δάσος και τους πέρασαν χειροπέδες – Τι ισχυρίστηκαν



Λετυμπιώτης: «Κίνηση υψηλής πολιτικής αξίας η απόφαση συμμετοχής Φιντάν στο Άτυπο Συμβούλιο»

Λετυμπιώτης: «Κίνηση υψηλής πολιτικής αξίας η απόφαση συμμετοχής Φιντάν στο Άτυπο Συμβούλιο»

Η απόφαση της Λευκωσίας να επιτρέψει τη συμμετοχή του Τούρκου υπουργού Εξωτερικών, Χακάν Φιντάν, στο επόμενο άτυπο Συμβούλιο Υπουργών Εξωτερικών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, στις 29 Αυγούστου, αποτελεί στρατηγική κίνηση, υψηλής πολιτικής αξίας, δήλωσε στο Πρωινό Δρομολόγιο, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top