Σύντομα να γιορτάσουμε όλοι μαζί την επανένωση της Κύπρου, λέει Υπουργός της κυβέρνησης Κάμερον

Σύντομα να γιορτάσουμε όλοι μαζί την επανένωση της Κύπρου, λέει  Υπουργός της κυβέρνησης Κάμερον

Η Τερέζα Βίλιερς, Υπουργός της κυβέρνησης Κάμερον, βουλευτής βορείου Λονδίνου και Πρόεδρος των Συντηρητικών Φίλων της Κύπρου έθεσε υπό την αιγίδα της δείπνο που διοργάνωσε ο Σύνδεσμος Συντηρητικών της περιφέρειάς της Chipping Barnet για να εκφράσει τις ευχαριστίες της σε όσους βοήθησαν για την επανεκλογή της.

Μιλώντας στο δείπνο, η κ. Βίλιερς εξήρε την προσφορά της κυπριακής παροικίας στο δημόσιο και πολιτικό βίο της Βρετανίας, ενώ για το Κυπριακό εξέφρασε συγκρατημένη  αισιοδοξία ότι στο εγγύς μέλλον θα “γιορτάσουμε όλοι μαζί την επανένωση της Κύπρου”. Ακόμη υπογράμμισε τις φιλικές σχέσεις μεταξύ των κυβερνήσεων Βρετανίας και Κύπρου.

Το δείπνο ακολούθησε τη δεξίωση που διοργάνωσαν οι Συντηρητικοί Φίλοι της Κύπρου, στο περιθώριο του ετήσιου συνεδρίου του Συντηρητικού Λόμματος στο Manchester, όπου μίλησαν μεταξύ άλλων ο Υπουργός Εξωτερικών Φίλιπ Χάμοντ και ο Υφυπουργός για θέματα Ευρώπης Ντέιβιντ Λίντινγκτον.

Ανάμεσα στους προσκεκλημένους που παρευρέθηκαν από κυπριακής πλευράς ήταν ο Ανδρέας Παπαευριπίδης, Πρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Απόδημων Κυπρίων (ΠΟΜΑΚ), η Άντρη Κρις, Πρόεδρος του Συνδέσμου Συντηρητικών του Southgate και ο Δώρος Παρτασίδης φωτογράφος - κινηματογραφιστής της παροικίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Σιωπή πριν από την κάλπη, αλλά η εσωκομματική ένταση παραμένει- H παρέμβαση Καρούσου και οι διαφορετικές προσεγγίσεις Αβέρωφ και Παμπορίδη

ΔΗΣΥ: Σιωπή πριν από την κάλπη, αλλά η εσωκομματική ένταση παραμένει- H παρέμβαση Καρούσου και οι διαφορετικές προσεγγίσεις Αβέρωφ και Παμπορίδη

Σε μια περίοδο, κατά την οποία ο Δημοκρατικός Συναγερμός καλείται να διαχειριστεί τις εσωτερικές του διαφορές και να προετοιμαστεί για την επόμενη εκλογική αναμέτρηση, η ηγεσία του κόμματος, επιλέγει να περιορίσει τις δημόσιες αντιπαραθέσεις. Η απόφαση να μην τοποθετούνται τα στελέχη για τα εσωκομματικά ζητήματα, τουλάχιστον μέσα από τηλεοπτικές εκπομπές και δημόσιες αναρτήσεις, δείχνει την προσπάθεια να πέσουν οι τόνοι, πριν από την κάλπη.

BEST OF TOTHEMAONLINE