Θυμάστε τον κατασκηνωτικό χώρο της Πόλης Χρυσοχούς; Σε ποια φάση βρίσκεται σήμερα

Θυμάστε τον κατασκηνωτικό χώρο της Πόλης Χρυσοχούς; Σε ποια φάση βρίσκεται σήμερα

Κλειστός παραμένει ο κατασκηνωτικός χώρος της Πόλης Χρυσοχούς από τον περασμένο Νοέμβριο οπότε και η διαχείριση του είχε περάσει στα χέρια του οικείου Δήμου.

Σημειώνεται ότι μπορεί να πάει κάποιος στην παραλία μπροστά από τον κατασκηνωτικό χώρο αλλά δεν είναι πλέον οργανωμένη, και αυτό σημαίνει ότι δεν υπάρχει ναυαγοσώστης.

Υπενθυμίζεται ότι οι Τοπικές Αρχές αποφάσισαν όπως προχωρήσουν με στρατηγικό επενδυτή.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline, ετοιμάζονται τα έγγραφα για την προσφορά από τους νομικούς συμβούλους του Δήμου και αναμένεται να οδηγηθούν εντός του επόμενου μήνα ενώπιον του Δημοτικού Συμβουλίου για έγκριση.

Με βάση τις ίδιες πηγές, τονίζεται ότι μετά και από την κατοχύρωση της προσφοράς θα περάσουν δύο με τρία χρόνια για την ολοκλήρωση των κατασκευαστικών εργασιών για αναβάθμιση του χώρου.

Το εκτιμώμενο κόστος για την αναβάθμιση του κατασκηνωτικού χώρου ανέρχεται στα 2,5 εκατ. ευρώ, το οποίο μπορεί να αναθεωρηθεί με την έγκριση της προσφοράς από το Δημοτικό Συμβούλιο.

Ο νέος χώρος αναμένεται να περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, εστιατόριο στην παραλία και χώρους υγιεινής σε διάφορα σημεία ενώ θα αναβαθμιστεί και το οδικό δίκτυο.

*κεντρική φωτογραφία - αρχείο

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Eπιτυχή γεώτρηση στον «Πήγασο» - Προανήγγειλε ανακοινώσεις τη Δευτέρα ο Υπ. Ενέργειας

Eπιτυχή γεώτρηση στον «Πήγασο» - Προανήγγειλε ανακοινώσεις τη Δευτέρα ο Υπ. Ενέργειας

Η τελευταία γεώτρηση η οποία αναμένεται να ολοκληρωθεί σήμερα στο βυθοτεμάχιο 10 από την Exxon Mobil, στον στόχο Πήγασος, είναι μία επιτυχής γεώτρηση, "την οποία θα ανακοινώσουμε την Δευτέρα", ανέφερε ο Υπουργός Ενέργειας Γιώργος Παπαναστασίου.