ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στην κυκλοφορία η πρώτη φάση του Περιμετρικού Αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας - Τι περιλαμβάνει

Στην κυκλοφορία η πρώτη φάση του Περιμετρικού Αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας - Τι περιλαμβάνει

Η Φάση Α1 αφορά αυτοκινητόδρομο μήκους 7,5 χλμ. περίπου (η κάθε κατεύθυνση), για σύνδεση του υφιστάμενου αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας – Λεμεσού (Α1) με τη Λεωφόρο Τσερίου, καθώς και 10χλμ. συνδετήριων δρόμων για αποκατάσταση συνδέσεων με το υφιστάμενο οδικό δίκτυο.

Περιλαμβάνει ανισόπεδο κόμβο παρά τη Βιομηχανική Περιοχή Ιδαλίου για είσοδο στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού και στις δύο κατευθύνσεις, γέφυρα που συνδέει τον υφιστάμενο παλαιό δρόμο Λευκωσίας – Λεμεσού (Β1) με τον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού (Α1), ανισόπεδο κόμβο παρά τη Βιομηχανική Περιοχή Τσερίου και ισόπεδο τερματικό κυκλικό κόμβο στη συμβολή με τις Λεωφόρους Τσερίου/ Πεύκου.

Υπενθυμίζεται ότι σε δηλώσεις του στο ThemaOnline, ο Διευθυντής του Τμήματος Δημοσίων Έργων, Λευτέρης Ελευθερίου, ανέφερε πως άρχισαν από χθες να τοποθετούνται οι σχετικές πινακίδες και θα μετακινηθούν οι πλαστικοί κώνοι που υπάρχουν για να αντιληφθεί και το κοινό ότι άνοιξε ο δρόμος.

«Ο κόσμος ο οποίος έρχεται από Λάρνακα και Λεμεσό θα παίρνει την έξοδο Τσερίου και θα καταλήγει στον τερματικό κόμβο Τσερίου και από εκεί μπορεί να κινηθεί προς Τσέρι αλλά και Λακατάμια και Δευτερά. Επίσης, θα επωφεληθεί η τροχαία κίνηση από τη Δυτική Λευκωσία αφού οι οδηγοί θα μπορούν να αξιοποιούν και πάλι τον τερματικό κόμβο Τσερίου και να κατευθύνονται είτε προς Λάρνακα και Λεμεσό ή την Ανατολική Λευκωσία», υπέδειξε ο Λευτέρης Ελευθερίου.

 

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Τραγωδία Helios: Ένα «προβληματικό» αεροσκάφος και ένα σοβαρό λάθος

• Χειροπέδες σε 25χρονο για σφετερισμό ε/κ περιουσίας στα κατεχόμενα

• Αντιδράσεις στα Social Media: Ο Φειδίας ανέβασε βίντεο μαζί με Τουρκοκύπριο Influencer για το Κυπριακό

• Ευλογιά των πιθήκων - ΠΟΥ: Κήρυξε παγκόσμια κατάσταση έκτακτης ανάγκης

• Σε φάση… «υποψηφίου» βρίσκεται ακόμη ο Φειδίας Παναγιώτου - Ποιος Κύπριος ευρωβουλευτής τον ξεπερνάει σε ακόλουθους στο «Χ» – Φωτογραφία

• Μαρία Κορτζιά: Φόρεσε matching ρούχα στους γιους της - Δείτε τις γλυκές φωτογραφίες



Συναγερμός στις Αρχές: Εντοπίστηκε βλήμα στη θάλασσα του Ακάμα

Συναγερμός στις Αρχές: Εντοπίστηκε βλήμα στη θάλασσα του Ακάμα

Σε συναγερμό τέθηκαν οι Αρχές μετά τον εντοπισμό βλήματος στη θάλασσα της Πάφου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top