Παραιτήθηκε «πυροβολώντας» ο διαχειριστής της πρώην Λαϊκής

Παραιτήθηκε «πυροβολώντας» ο διαχειριστής της πρώην Λαϊκής

Την παραίτησή του υπέβαλε την Τρίτη 6/10 ο διαχειριστής της πρώην Λαϊκής Τράπεζας Κρις Παύλου δηλώνοντας ότι αρκετά άντεξε.

Την είδηση δημοσιεύει η αγγλόφωνη καθημερινή εφημερίδα Cyprus Mail.

Η εξάμηνη θητεία του κυρίου Παύλου έληγε χθες Τρίτη 6/10/2015, με την Κεντρική Τράπεζα να μην του ανανενώνει την θητεία αλλά να του ζητά να παραμείνει στη θέση του έως το τέλος του έτους.

Με την είσοδο στο 2016 η διαχείριση της πρώην Λαϊκής θα υπαχθεί στον Ενιαίο Μηχανισμό Εξυγίανσης της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Την ίδια ώρα, μια τροπολογία ενώπιον της επιτροπής Οικονομικών της Βουλής ενδεχομένως να αποτρέψει την υπαγωγή της πρώην Λαϊκής στον ευρωπαϊκό μηχανισμό. 

Διαβάστε περισσότερα: Βόμβα Παπαδόπουλου: «Αγοράζουν Lexus με τα χρήματα των Κυπρίων που κουρεύτηκαν το 2013»​

Διαβάστε περισσότερα: Θράσος! Θέλουν και οδοιπορικά εκτός υπηρεσίας οι Γ.Διευθυντές των Υπουργείων​

Πηγή ΡΙΚ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Σιωπή πριν από την κάλπη, αλλά η εσωκομματική ένταση παραμένει- H παρέμβαση Καρούσου και οι διαφορετικές προσεγγίσεις Αβέρωφ και Παμπορίδη

ΔΗΣΥ: Σιωπή πριν από την κάλπη, αλλά η εσωκομματική ένταση παραμένει- H παρέμβαση Καρούσου και οι διαφορετικές προσεγγίσεις Αβέρωφ και Παμπορίδη

Σε μια περίοδο, κατά την οποία ο Δημοκρατικός Συναγερμός καλείται να διαχειριστεί τις εσωτερικές του διαφορές και να προετοιμαστεί για την επόμενη εκλογική αναμέτρηση, η ηγεσία του κόμματος, επιλέγει να περιορίσει τις δημόσιες αντιπαραθέσεις. Η απόφαση να μην τοποθετούνται τα στελέχη για τα εσωκομματικά ζητήματα, τουλάχιστον μέσα από τηλεοπτικές εκπομπές και δημόσιες αναρτήσεις, δείχνει την προσπάθεια να πέσουν οι τόνοι, πριν από την κάλπη.

BEST OF TOTHEMAONLINE