Άθλιες συνθήκες στις στέγες ηλικιωμένων

Άθλιες συνθήκες στις στέγες ηλικιωμένων

Ο κατά τ'άλλα λαλίστατος κύριος Λαμπριανίδης εκπρόσωπος τύπου της ΟΣΑΚ, σιωπά για τις άθλιες συνθήκες που επικρατούν στα γηροκομεία, με αποτέλεσμα οι παππούδες και οι γιαγιάδες μας να πεθαίνουν από θερμοπληξία και άλλες ασθένειες, όπως παρακολουθούμε κάθε μέρα στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.

Ίσως τελικά να υπάρχει κάποιος λόγος που ο κύριος Λαμπριανίδης σιωπά για τα γηροκομεία και ίσως αυτός να έχει σχέση με την διά πυρός και σιδήρου εισδοχή τους στην νομοθεσία που αφορά κέντρα αποκατάστασης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ηνωμένα Έθνη: Κοινή συνάντηση ΠτΔ-Έρχιουρμαν-Ολγκίν στις 28 Ιανουαρίου

Ηνωμένα Έθνη: Κοινή συνάντηση ΠτΔ-Έρχιουρμαν-Ολγκίν στις 28 Ιανουαρίου

Κοινή συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκο Χρστοδουλίδη και του Τ/κ ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν θα συγκαλέσει η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, στις 28 Ιανουαρίου, όπως ανακοίνωσαν τα Ηνωμένα Έθνη στην Κύπρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE