LIKE ONLINE

Εταιρεία «κόβει» υποψήφιους συνεργάτες εξαιτίας του ζωδίου τους, τρώει κράξιμο και γίνεται viral

Εταιρεία «κόβει» υποψήφιους συνεργάτες εξαιτίας του ζωδίου τους, τρώει κράξιμο και γίνεται viral

«Πες μου το ζώδιό σου, να σου πω αν θα πάρεις τη δουλειά». Αυτός θα έπρεπε να ήταν ο τίτλος της αγγελίας εργασίας που δημοσίευσε μια εταιρεία της Κίνας, καθώς εκτός από τα προσόντα που επιθυμούσε από τους υποψήφιους συνεργάτες της, ζητούσε από όσους έχουν γεννηθεί τη χρονιά του σκύλου να μην στείλουν βιογραφικό. Με λίγα λόγια τους «έκοβε» εξαιτίας του… ζωδίου τους.

Η αγγελία της εταιρείας με έδρα την πόλη Γκουανγκζού ζητούσε κάποιον/α για μιια θέση στο διοικητικό προσωπικό, με εργασιακή εμπειρία, εξοικείωση με το λογισμικό γραφείου και μηνιαίο μισθό έως 4.000 γουάν. Ωστόσο αυτό που προκάλεσε εντύπωση -και στη συνέχεια αντιδράσεις- ήταν ο αστερίσκος στο τέλος της αγγελίας: όσοι έχουν γεννηθεί το έτος του σκύλου να μην στείλουν βιογραφικό.

Σύντομα η αγγελία έγινε viral και προκάλεσε πολλές κόντρες στα social media, με τους περισσότερους χρήστες να κατηγορούν την εταιρεία για διακρίσεις. Μάλιστα, μια εσωτερική πηγή τόνισε ότι ο ιδιοκτήτης της εταιρείας έχει γεννηθεί τη χρονιά του δράκου και θεωρεί ότι δεν θα έχει καλή επικοινωνία με όσους έχουν γεννηθεί τη χρονιά του σκύλου. Ωστόσο, ξεκαθάρισε, ότι δεν υπάρχουν άλλοι ειδικοί περιορισμοί.

Σύμφωνα με το Oddity Central πολλοί ήταν αυτοί που εξοργίστηκαν με τη συγκεκριμένη αγγελία, με τους πιο… σκληροπυρηνικούς να ζητούν από όσους έχουν γεννηθεί τη χρονιά του σκύλου να μηνύσουν την εταιρεία.

Πηγή: in.gr

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Τραγωδία Helios: Ένα «προβληματικό» αεροσκάφος και ένα σοβαρό λάθος

• Χειροπέδες σε 25χρονο για σφετερισμό ε/κ περιουσίας στα κατεχόμενα

• Αντιδράσεις στα Social Media: Ο Φειδίας ανέβασε βίντεο μαζί με Τουρκοκύπριο Influencer για το Κυπριακό

• Ευλογιά των πιθήκων - ΠΟΥ: Κήρυξε παγκόσμια κατάσταση έκτακτης ανάγκης

• Σε φάση… «υποψηφίου» βρίσκεται ακόμη ο Φειδίας Παναγιώτου - Ποιος Κύπριος ευρωβουλευτής τον ξεπερνάει σε ακόλουθους στο «Χ» – Φωτογραφία

• Μαρία Κορτζιά: Φόρεσε matching ρούχα στους γιους της - Δείτε τις γλυκές φωτογραφίες



Συναγερμός στις Αρχές: Εντοπίστηκε βλήμα στη θάλασσα του Ακάμα

Συναγερμός στις Αρχές: Εντοπίστηκε βλήμα στη θάλασσα του Ακάμα

Σε συναγερμό τέθηκαν οι Αρχές μετά τον εντοπισμό βλήματος στη θάλασσα της Πάφου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top