Αυθόρμητη στάση εργασίας από εργαζομένους εταιρείας στο Αεροδρόμιο Λάρνακας - Ενδέχεται να επηρεαστούν πτήσεις

Αυθόρμητη στάση εργασίας από εργαζομένους εταιρείας στο Αεροδρόμιο Λάρνακας - Ενδέχεται να επηρεαστούν πτήσεις

Αυθόρμητη στάση εργασίας φαίνεται να πραγματοποιούν αυτή την ώρα (9/8) οι εργαζόμενοι της Goldair στο Αεροδρόμιο Λάρνακας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του «T», οι εργαζόμενοι εκφράζουν την έντονη δυσφορία τους για τις απάνθρωπες ώρες εργασίας και τις συνθήκες που επικρατούν, όπως και την υποστελέχωση της εταιρείας στα διαφορά τμήματα της.

Από την στάση εργασίας, ενδέχεται να επηρεαστούν πτήσεις, ενώ αυτή τη στιγμή εκπρόσωποι συνδικαλιστικών οργανώσεων σπεύδουν στο σημείο για επίλυση των διαφορών, ώστε να αποφευχθεί μαζική καθυστέρηση πτήσεων και να βρεθεί η χρυσή τομή μεταξύ εργαζομένων και εργοδοτών.

Αξίζει να αναφερθεί ότι δεν είναι η πρώτη φορά που οι εργαζόμενοι της εν λόγω εταιρείας πραγματοποιούν στάση εργασίας.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Απόφαση ΔΗΣΥ: Αναστέλλουν τη συμμετοχή Φαίδωνα και Γυψιώτη στα συλλογικά όργανα του κόμματος

Απόφαση ΔΗΣΥ: Αναστέλλουν τη συμμετοχή Φαίδωνα και Γυψιώτη στα συλλογικά όργανα του κόμματος

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η συνεδρία του Εκτελεστικού Γραφείου του ΔΗΣΥ για το θέμα της αργίας του Φαίδωνα Φαίδωνος, αλλά και του δημάρχου Λευκονοίκου, Πιερή Γυψιώτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE