Αυθόρμητη στάση εργασίας από εργαζομένους εταιρείας στο Αεροδρόμιο Λάρνακας - Ενδέχεται να επηρεαστούν πτήσεις

Αυθόρμητη στάση εργασίας από εργαζομένους εταιρείας στο Αεροδρόμιο Λάρνακας - Ενδέχεται να επηρεαστούν πτήσεις

Αυθόρμητη στάση εργασίας φαίνεται να πραγματοποιούν αυτή την ώρα (9/8) οι εργαζόμενοι της Goldair στο Αεροδρόμιο Λάρνακας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του «T», οι εργαζόμενοι εκφράζουν την έντονη δυσφορία τους για τις απάνθρωπες ώρες εργασίας και τις συνθήκες που επικρατούν, όπως και την υποστελέχωση της εταιρείας στα διαφορά τμήματα της.

Από την στάση εργασίας, ενδέχεται να επηρεαστούν πτήσεις, ενώ αυτή τη στιγμή εκπρόσωποι συνδικαλιστικών οργανώσεων σπεύδουν στο σημείο για επίλυση των διαφορών, ώστε να αποφευχθεί μαζική καθυστέρηση πτήσεων και να βρεθεί η χρυσή τομή μεταξύ εργαζομένων και εργοδοτών.

Αξίζει να αναφερθεί ότι δεν είναι η πρώτη φορά που οι εργαζόμενοι της εν λόγω εταιρείας πραγματοποιούν στάση εργασίας.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ξεκαθαρίζει το τοπίο για το καλώδιο ο ΠτΔ - «Δεν υπάρχει καμία κρίση, φυσικά και θα γίνει»

Ξεκαθαρίζει το τοπίο για το καλώδιο ο ΠτΔ - «Δεν υπάρχει καμία κρίση, φυσικά και θα γίνει»

«Φυσικά θα γίνει το καλώδιο και φυσικά προς αυτήν την κατεύθυνση εργαζόμαστε. Η επιθυμία της Κυπριακής Δημοκρατίας και η επιθυμία της ελληνικής κυβέρνησης - και μεταφέρω εδώ και από τη συζήτηση μου με τον Έλληνα Πρωθυπουργό - είναι φυσικά να γίνει αυτή η ηλεκτρική διασύνδεση», δηλώνει ο Νίκος Χριστοδουλίδης σε συνέντευξή του στην ιστοσελίδα huffingtonpost.gr.