Επίθεση με μαχαίρι σε καφενείο - Υπό κράτηση 46χρονος - Με τραύματα στο αυτί και τον ώμο 41χρονος

Επίθεση με μαχαίρι σε καφενείο - Υπό κράτηση 46χρονος - Με τραύματα στο αυτί και τον ώμο 41χρονος

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου εξέδωσε την Παρασκευή διάταγμα κράτησης για πέντε μέρες εναντίον άνδρα ηλικίας 46 ετών, από τη Ξυλοτύμπου, για διευκόλυνση των ανακρίσεων της Αστυνομίας σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση τραυματισμού, οπλοφορίας προς διέγερση τρόμου και πράξεων που σκοπεύουν στην πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης.

Σε δηλώσεις του ο Στήβ Θεοδούλου, εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αμμοχώστου ανέφερε ότι «η υπόθεση καταγγέλθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 8 Αυγούστου, στο ΤΑΕ Αμμοχώστου, από 41χρονο κάτοικο Ξυλοτύμπου. Σύμφωνα με τον παραπονούμενο γύρω στις 12.30 το μεσημέρι, ενώ βρισκόταν σε καφενείο του χωριού του, δέχθηκε επίθεση από τον 46χρονο, ο οποίος φέρεται να τον τραυμάτισε με μαχαίρι».

Πρόσθεσε ότι «ο 41χρονος μετέβη στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου διαπιστώθηκε ότι φέρει τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο, στο αυτί, τον ώμο και το αντιβράχιο και αφού έτυχε των πρώτων βοηθειών έλαβε εξιτήριο».

Εναντίον του 46χρονου, συνέχισε ο κ. Θεοδούλου «εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης, δυνάμει του οποίου συνελήφθη χθες βράδυ στην Ξυλοτύμπου και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου το οποίο εξέδωσε εναντίον του διάταγμα κράτησης για πέντε μέρες».

Το ΤΑΕ Αμμοχώστου διερευνά την υπόθεση.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Δημοκρατίας: Χαίρομαι γιατί στο κοινό ανακοινωθέν γίνεται αναφορά για πρώτη φορά από το 2020, στα ψηφίσματα του ΣΑ των ΗΕ

Πρόεδρος Δημοκρατίας: Χαίρομαι γιατί στο κοινό ανακοινωθέν γίνεται αναφορά για πρώτη φορά από το 2020, στα ψηφίσματα του ΣΑ των ΗΕ

Ικανοποίηση για το γεγονός ότι έγινε ουσιαστική συζήτηση κατά τη συνάντηση του με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, στην παρουσία της προσωπικής απεσταλμένης του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό, αλλά και για τη συμπερίληψη ψηφισμάτων του Συμβουλίου Ασφαλείας των ΗΕ για το Κυπριακό στο κοινό ανακοινωθέν που εξεδόθη μετά τη συνάντηση, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE