Χειροπέδες σε δεύτερο νεαρό για τα αίσχη σε γήπεδο στη Λεμεσό - 15 πρόσωπα συνολικά προκάλεσαν ζημιές

Χειροπέδες σε δεύτερο νεαρό για τα αίσχη σε γήπεδο στη Λεμεσό - 15 πρόσωπα συνολικά προκάλεσαν ζημιές

Στη σύλληψη ενός ακόμη προσώπου, ηλικίας 22 ετών, προχώρησε σήμερα η Αστυνομία, δυνάμει δικαστικού εντάλματος σύλληψης, στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης που αφορά συνωμοσία προς διάπραξη κακουργήματος και πλημμελήματος, οχλαγωγίας, πρόκλησης κακόβουλης ζημιάς και διάρρηξης κτιρίου και κλοπής.

Συγκεκριμένα, στις 16 Μαΐου, 2024, λήφθηκε πληροφορία στην Αστυνομία για ομάδα 15 περίπου προσώπων, που είχαν καλυμμένα τα πρόσωπα τους με κουκούλες, τα οποία αφού παραβίασαν την είσοδο αθλητικού κέντρου στη Λεμεσό, εισήλθαν στις εγκαταστάσεις του, όπου προκάλεσαν ζημιές. Στη συνέχεια, τα εν λόγω πρόσωπα εισήλθαν σε δεύτερο υποστατικό, πλησίον του πρώτου, όπου επίσης προκάλεσαν κακόβουλες ζημιές.

Τα εν λόγω πρόσωπα φέρονται να προκάλεσαν επίσης ζημιές σε τέσσερα οχήματα που βρίσκονταν σταθμευμένα στην περιοχή.

Για την ίδια υπόθεση, τελεί υπό τριήμερη κράτηση, ακόμη ένα πρόσωπα ηλικίας 23 ετών.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σκιές πάνω από τη Δικαιοσύνη συγκλονίζουν το κράτος - Οι καταγγελίες Δρουσιώτη και οι φόβοι του Νίκου Κληρίδη - Αποφασίζει το υπουργικό για ανεξάρτητο ποινικό ανακριτή

Σκιές πάνω από τη Δικαιοσύνη συγκλονίζουν το κράτος - Οι καταγγελίες Δρουσιώτη και οι φόβοι του Νίκου Κληρίδη - Αποφασίζει το υπουργικό για ανεξάρτητο ποινικό ανακριτή

Η υπόθεση που συγκλονίζει τις τελευταίες ημέρες την κυπριακή κοινωνία δεν είναι απλώς ακόμη ένα σκάνδαλο. Είναι μια δοκιμασία για την ίδια τη Δημοκρατία, τους θεσμούς και τη Δικαιοσύνη. Οι καταγγελίες που έφερε στο φως ο Μακάριος Δρουσιώτης, σε συνδυασμό με τις δηλώσεις του δικηγόρου Νίκου Κληρίδη, αποκαλύπτουν ένα εκρηκτικό μείγμα διαφθοράς, φόβου και θεσμικών κενών που δεν μπορεί να αγνοηθεί.

BEST OF TOTHEMAONLINE