ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αναζητάς την ηρεμία σου στη θάλασσα; Αυτές είναι οι πιο ήσυχες παραλίες στην Κύπρο για να ακούς μόνο το κύμα

Αναζητάς την ηρεμία σου στη θάλασσα; Αυτές είναι οι πιο ήσυχες παραλίες στην Κύπρο για να ακούς μόνο το κύμα

Μπορεί οι παραλίες για πολλούς να είναι συνδυασμένες με πολλή κόσμο, μουσικές και χορούς, ωστόσο υπάρχουν άτομα που θέλουν μια δροσερή μπύρα, να διαβάζουν το βιβλίο τους και να ακούνε μόνο τον ήχο των κυμάτων.

Το ΤhemaOnline, έψαξε και βρήκε τις πιο κάτω παραλίες, οι οποίες παραμένουν ακόμη ήσυχες. Είναι περισσότερο ήσυχες και απομονωμένες και προορίζονται για εκείνους που θέλουν απλώς να απολαύσουν την ομορφιά και τη γαλήνη του νερού, μακριά από ρακέτες, φωνές και άλλους περιττούς ήχους.

Παραλία Παχύαμμος

Ο μικρός αυτός κολπίσκος στο νότιο τμήμα της πόλης, βρίσκεται στην καρδιά της τουριστικής περιοχής της Κάτω Πάφου. Πρόκειται για μια αμμώδη παραλία με λιγοστά βράχια, βραβευμένη με τη γαλάζια σημαία χάρις στην καθαρότητα των νερών της. Η παραλία είναι πλήρως οργανωμένη με κρεβατάκια θαλάσσης, ομπρέλες, κάδους σκουπιδιών, ενώ ενδείκνυται και για θαλάσσια σπορ. Επίσης, κατά την καλοκαιρινή περίοδο υπάρχει επίβλεψη από εξοπλισμένους ναυαγοσώστες, οι οποίοι φροντίζουν για την ασφάλεια των λουόμενων. Η πρόσβαση στην παραλία είναι εύκολη και μπορεί να πραγματοποιηθεί με τα πόδια, με λεωφορείο, αυτοκίνητο, μοτοσικλέτα και ποδήλατο.

Σε κοντινή απόσταση μπορεί κανείς να βρει καταλύματα, περίπτερα, καταστήματα, εστιατόρια, καφετέριες, μπαρ, καθώς και άλλους χώρους διασκέδασης.

Πωμός

Η αμμουδερή παραλία του Πωμού βρίσκεται στην Επαρχία Πάφου. Μέσα σε λίγη ώρα μπορείς να απολαύσεις δροσερά και καθαρά νερά σε ένα μέρος το οποίο παραμένει προς το παρόν ανοργάνωτο.

 

 

Παραμάλι

Η ακτή στο Παραμάλι είναι ταυτόχρονα μία από τις πιο ερημικές, αλλά και πιο δραστήριες παραλίες της Κύπρου. Δεν θα την επιλέξεις αν θες ανέσεις και άμεση πρόσβαση σε υπηρεσίες, όμως είναι μια παραλία, από την οποία θα φύγεις πιο πλούσιος σε εμπειρίες.

Το χωριό Παραμάλι βρίσκεται περίπου 25 χλμ. δυτικά της Λεμεσού, ενώ η παραλία έχει γίνει γνωστή κυρίως από την προτίμηση που δείχνουν σε αυτήν όσοι ασχολούνται με το kiteboarding. Οι δυνατοί άνεμοι που επικρατούν κατά καιρούς στην περιοχή, κυρίως κατά τις απογευματινές ώρες, την καθιστούν ιδανική για το συγκεκριμένο θαλάσσιο άθλημα.

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Αναστολή πτήσεων σε δύο γερμανικά αεροδρόμια λόγω παρεμβάσεων ακτιβιστών

• Χειροπέδες σε 21χρονο - Τον έψαχναν για κλοπή περιουσίας και τον συνέλαβαν για κατοχή ναρκωτικών

• Φουλ ερωτευμένος ο Φειδίας Παναγιώτου – Με ποια κάνει τον γύρο της Ευρώπης – Βίντεο

• Μαρία Κορινθίου: Έκανε ανάρτηση για τη γιορτή της και ο Γιάννης Αϊβάζης τη σχολίασε

• Ψάχνετε ανάσα δροσιάς, ψυχαγωγία για τα παιδιά και φαγητό; – Ποια mall θα μείνουν ανοιχτά τον 15Αύγουστο

• Γέμισαν οι εκδρομικοί χώροι στα ορεινά - Ποιοι είναι πλήρεις και πού υπάρχει διαθεσιμότητα



Βλήμα στον Ακάμα: Τι εντόπισε ο πυροτεχνουργός από εξετάσεις στη σκηνή

Βλήμα στον Ακάμα: Τι εντόπισε ο πυροτεχνουργός από εξετάσεις στη σκηνή

Στο σημείο όπου ανευρέθει το βλήμα μετέβει πυροτεχνουργός.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top