LIKE ONLINE

Ο κάμεραμαν που έκλεψε την παράσταση σε αγώνα ακοντισμού: «Είναι τέρας ψυχραιμίας» - Δείτε βίντεο

Ο κάμεραμαν που έκλεψε την παράσταση σε αγώνα ακοντισμού: «Είναι τέρας ψυχραιμίας» - Δείτε βίντεο

Ένας εικονολήπτης έχει γίνει viral τις τελευταίες ημέρες. Ο συγκεκριμένος εικονολήπτης επέδειξε τις εξαιρετικές ικανότητές του κατά τη διάρκεια ενός αγώνα ακοντισμού στο Wanda Diamond League.

Το γεγονός έλαβε χώρα τον Μάιο του 2017 στη Ντόχα του Κατάρ, όπου ο Γερμανός αθλητής στίβου Thomas Röhler αγωνιζόταν εναντίον του συμπατριώτη του Johannes Vetter. Ο Vetter είχε ήδη εντυπωσιάσει με μια τρομερή βολή 89 μέτρων, μια απόσταση που συχνά εξασφαλίζει τη νίκη σε αγώνες ακοντισμού. Ωστόσο, ο Röhler, ο χρυσός Ολυμπιονίκης του 2016 στο Ρίο ντε Τζανέιρο, δεν ήθελε να ξεπεραστεί. Εκτόξευσε μια εκπληκτική βολή 93,90 μέτρων.

Ενώ η ρίψη του Röhler ήταν ένα θεαματικό αθλητικό κατόρθωμα, ήταν η αντίδραση του εικονολήπτη που καθήλωσε το κοινό. Τοποθετημένος στην κεφαλή του γηπέδου, αυτός ο ατρόμητος επαγγελματίας κατέγραψε το γεγονός με απόλυτη ψυχραιμία.

Οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης έσπευσαν να επαινέσουν το θάρρος και την αφοσίωση του εικονολήπτη.

Το viral βίντεο έχει προκαλέσει μια ευρύτερη συζήτηση σχετικά με τον ζωτικό ρόλο που διαδραματίζουν οι εικονολήπτες στη βιομηχανία της ψυχαγωγίας. Δουλεύοντας συχνά σε επικίνδυνες και απρόβλεπτες συνθήκες, αυτοί οι επαγγελματίες αποτυπώνουν τις στιγμές που επιτρέπουν στο κοινό να βιώσει τη συγκίνηση και το δράμα των ζωντανών εκδηλώσεων.

ΠΗΓΗ: Gazzetta.gr

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Θέλετε να κάνετε διακοπές στην εξοχή; Στο «Σταυρό της Ψώκας» μπορείτε να κατασκηνώσετε ή να κλείσετε δωμάτιο – Πληροφορίες

• Καλοκαιρινές εξορμήσεις: Αυτά είναι τα top 10 ιστορικά αξιοθέατα της Κύπρου που πρέπει να επισκεφθείς - Δείτε εικόνες

• Αγοράζουν τελικά ηλεκτρικά οχήματα οι Κύπριοι; - Η θέση μας σε σύγκριση με τις υπόλοιπες χώρες της ΕΕ



Άναψαν φωτιά σε κρατικό δάσος και τους πέρασαν χειροπέδες – Τι ισχυρίστηκαν

Άναψαν φωτιά σε κρατικό δάσος και τους πέρασαν χειροπέδες – Τι ισχυρίστηκαν

Χειροπέδες σε δύο πρόσωπα πέρασε χθες το απόγευμα η Αστυνομία στη Λεμεσό, οι οποίοι φέρονται να άναψαν φωτιά σε περιοχή του κρατικού δάσους της Τροοδίτισσας. Ισχυρίζονται ότι προσπάθησαν να ανάψουν ναργιλέ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top