LIKE ONLINE

Διάσημη πρωταγωνίστρια ερωτικών ταινιών απάντησε σε όσους τη συγκρίνουν με την Πολωνή σπρίντερ Ewa Swoboda - «Σταματήστε να την αποκαλείτε έτσι»

Διάσημη πρωταγωνίστρια ερωτικών ταινιών απάντησε σε όσους τη συγκρίνουν με την Πολωνή σπρίντερ Ewa Swoboda - «Σταματήστε να την αποκαλείτε έτσι»

Η πρωταγωνίστρια ερωτικών ταινιών Abella Danger απάντησε στις ευρέως διαδεδομένες συγκρίσεις μεταξύ της ίδιας και της Πολωνής σπρίντερ Ewa Swoboda. Οι συγκρίσεις, οι οποίες κυκλοφορούν στο διαδίκτυο, αναδεικνύουν την εκπληκτική ομοιότητα μεταξύ των δύο γυναικών.

Η Ewa Swoboda έχει κάνει θραύση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τόσο για τις αθλητικές της ικανότητες όσο και για τη χαρισματική της παρουσία. Ακόμη και πριν από τους Ολυμπιακούς Αγώνες, η Swoboda ήταν ένα ανερχόμενο αστέρι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αλλά το προφίλ της έχει εκτοξευθεί στα ύψη τις τελευταίες εβδομάδες, καθώς οι οπαδοί παγκοσμίως έχουν προσέξει τις επιδόσεις και την προσωπικότητά της.

Ανάμεσα στους διάφορους λόγους για την αυξανόμενη φήμη της Swoboda είναι η εμφάνισή της, την οποία πολλοί έχουν παρομοιάσει με εκείνη της 28χρονης σταρ ταινιών ενηλίκων, Abella Danger. Οι συγκρίσεις έχουν αποκτήσει τόσο μεγάλη απήχηση που η ίδια η Danger αισθάνθηκε υποχρεωμένη να τις αντιμετωπίσει.

Απαντώντας σε μια δημοσίευση του Barstool Sports που αναφερόταν στην ομοιότητα σε έναν τίτλο σχετικά με τις πρόσφατες αλληλεπιδράσεις της Swoboda με το αστέρι του YouTube ishowspeed, η Danger τοποθετήθηκε σχετικά με το ζήτημα. «Σας παρακαλώ, σταματήστε να την αποκαλείτε έτσι», έγραψε. «Είναι Ολυμπιονίκης και είναι πολύ πιο όμορφη και 10000 φορές πιο ταλαντούχα από ό,τι θα μπορούσα ποτέ να ελπίζω να είμαι».

ΠΗΓΗ: Gazzetta.gr

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Κρίσιμα 60χρονος στο ΓΝ Λευκωσίας - Επιχειρούσε να ανάψει κάρβουνα και υπέστη εγκαύματα

• Καλοκαιρινές εξορμήσεις: Αυτά είναι τα top 10 ιστορικά αξιοθέατα της Κύπρου που πρέπει να επισκεφθείς - Δείτε εικόνες

• Αγοράζουν τελικά ηλεκτρικά οχήματα οι Κύπριοι; - Η θέση μας σε σύγκριση με τις υπόλοιπες χώρες της ΕΕ

• Θέλετε να κάνετε διακοπές στην εξοχή; Στο «Σταυρό της Ψώκας» μπορείτε να κατασκηνώσετε ή να κλείσετε δωμάτιο – Πληροφορίες

• Άναψαν φωτιά σε κρατικό δάσος και τους πέρασαν χειροπέδες – Τι ισχυρίστηκαν



Λετυμπιώτης: «Κίνηση υψηλής πολιτικής αξίας η απόφαση συμμετοχής Φιντάν στο Άτυπο Συμβούλιο»

Λετυμπιώτης: «Κίνηση υψηλής πολιτικής αξίας η απόφαση συμμετοχής Φιντάν στο Άτυπο Συμβούλιο»

Η απόφαση της Λευκωσίας να επιτρέψει τη συμμετοχή του Τούρκου υπουργού Εξωτερικών, Χακάν Φιντάν, στο επόμενο άτυπο Συμβούλιο Υπουργών Εξωτερικών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, στις 29 Αυγούστου, αποτελεί στρατηγική κίνηση, υψηλής πολιτικής αξίας, δήλωσε στο Πρωινό Δρομολόγιο, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top