Ανήλικος πήγε «φορτωμένος» με καπνογόνα και πυροτεχνήματα πριν το Άρης Λεμεσού-Ολυμπιακός Πειραιώς - Φόρεσε χειροπέδες

Ανήλικος πήγε «φορτωμένος» με καπνογόνα και πυροτεχνήματα πριν το Άρης Λεμεσού-Ολυμπιακός Πειραιώς - Φόρεσε χειροπέδες

Συνολικά 68 καπνογόνα και πυροτεχνήματα, εντόπισε χθες η Αστυνομία, στην κατοχή 16χρονου, πριν από τον φιλικό ποδοσφαιρικό αγώνα μεταξύ των ομάδων Άρης Λεμεσού – Ολυμπιακός Πειραιώς, που διεξήχθη στη Λεμεσό.

Ο 16χρονος συνελήφθη για τα αυτόφωρα αδικήματα της παράνομης κατοχής εκρηκτικών υλών, της μεταφοράς επικίνδυνου αντικειμένου σε αθλητικό χώρο και αδικήματα κατά παράβαση του Νόμου περί Βίας στα Γήπεδα.

Μετά τη σύλληψή του οδηγήθηκε σε Αστυνομικό Σταθμό, όπου τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Επισκοπής διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βρετανικές Βάσεις: Διάλογος με το Λονδίνο ή προεκλογική σύγκρουση - Επιλέγει χαμηλούς τόνους η Kυβέρνηση

Βρετανικές Βάσεις: Διάλογος με το Λονδίνο ή προεκλογική σύγκρουση - Επιλέγει χαμηλούς τόνους η Kυβέρνηση

Στο επίκεντρο της πολιτικής επικαιρότητας επανέρχεται το ζήτημα των Βρετανικών Βάσεων, αυτή τη φορά μέσα από τη συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου και τις δηλώσεις του Κυβερνητικού Εκπροσώπου που επιχειρούν να χαράξουν τη γραμμή της κυβέρνησης. Την ώρα που η προεκλογική περίοδος για τις βουλευτικές εκλογές ανεβάζει τους τόνους, το θέμα μετατρέπεται σε πεδίο πολιτικής αντιπαράθεσης, με διαφορετικές προσεγγίσεις να συγκρούονται.