ΕΛΛΑΔΑ

Κρήτη: Έχασε τη ζωή του ο 25χρονος μετά το σοκαριστικό τροχαίο στο Ηράκλειο

Κρήτη: Έχασε τη ζωή του ο 25χρονος μετά το σοκαριστικό τροχαίο στο Ηράκλειο

Κατέληξε παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών ο 23χρονος που το μεσημέρι του Σαββάτου (10/8) ενεπλάκη σε σοβαρό τροχαίο στις Μαλάδες στο Ηράκλειο Κρήτης.

Ο άτυχος νεαρός οδηγήθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο με βαρύτατα τραύματα στον θώρακα και την κοιλιακή χώρα. Ο 25χρονος έφερε επίσης ελαφρά εγκαύματα καθώς υπενθυμίζεται πως μετά τη σύγκρουση το αυτοκίνητο του τυλίχτηκε στις φλόγες. Από την πρώτη στιγμή οι γιατροί έδωσαν πραγματική μάχη για να τον κρατήσουν στη ζωή.

Εισήχθη στο χειρουργείο, του έγιναν μεταγγίσεις αίματος αλλά δυστυχώς σήμερα Κυριακή (11/8) λίγο πριν τις 7 το πρωί, άφησε την τελευταία του πνοή βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια, τους συγγενείς και τους φίλους του.

Υπενθυμίζεται πως τροχαίο σημειώθηκε λίγο μετά τις 11 το πρωί στην οδό Ειρήνης και Φιλίας κοντά στις εγκαταστάσεις του Βιολογικού Καθαρισμού Ηρακλείου. Αμέσως μετά το τροχαίο, και τη σφοδρή σύγκρουση 2 αυτοκινήτων εκδηλώθηκε πυρκαγιά στο 1 όχημα που παραδόθηκε στις φλόγες.

Αμέσως σήμανε συναγερμός στις αρχές. Στο σημείο έφτασαν 4 οχήματα της Πυροσβεστικής με 12 άνδρες, που κατάφεραν να περιορίσουν τη φωτιά που πέραν της ολοσχερούς καταστροφής στο όχημα είχε επεκταθεί και σε ξερά χόρτα που υπήρχαν ακριβώς δίπλα στο φλεγόμενο Ι.Χ.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Κρίσιμα 60χρονος στο ΓΝ Λευκωσίας - Επιχειρούσε να ανάψει κάρβουνα και υπέστη εγκαύματα

• Καλοκαιρινές εξορμήσεις: Αυτά είναι τα top 10 ιστορικά αξιοθέατα της Κύπρου που πρέπει να επισκεφθείς - Δείτε εικόνες

• Αγοράζουν τελικά ηλεκτρικά οχήματα οι Κύπριοι; - Η θέση μας σε σύγκριση με τις υπόλοιπες χώρες της ΕΕ

• Θέλετε να κάνετε διακοπές στην εξοχή; Στο «Σταυρό της Ψώκας» μπορείτε να κατασκηνώσετε ή να κλείσετε δωμάτιο – Πληροφορίες

• Άναψαν φωτιά σε κρατικό δάσος και τους πέρασαν χειροπέδες – Τι ισχυρίστηκαν



Λετυμπιώτης: «Κίνηση υψηλής πολιτικής αξίας η απόφαση συμμετοχής Φιντάν στο Άτυπο Συμβούλιο»

Λετυμπιώτης: «Κίνηση υψηλής πολιτικής αξίας η απόφαση συμμετοχής Φιντάν στο Άτυπο Συμβούλιο»

Η απόφαση της Λευκωσίας να επιτρέψει τη συμμετοχή του Τούρκου υπουργού Εξωτερικών, Χακάν Φιντάν, στο επόμενο άτυπο Συμβούλιο Υπουργών Εξωτερικών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, στις 29 Αυγούστου, αποτελεί στρατηγική κίνηση, υψηλής πολιτικής αξίας, δήλωσε στο Πρωινό Δρομολόγιο, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top