Άγριο έγκλημα στην Τουρκία: Σκότωσε την πρώην σύζυγό του με τρεις πυροβολισμούς στη μέση του δρόμου - Δείτε βίντεο

Άγριο έγκλημα στην Τουρκία: Σκότωσε την πρώην σύζυγό του με τρεις πυροβολισμούς στη μέση του δρόμου - Δείτε βίντεο

Οργή και αγανάκτηση προκάλεσε στην Τουρκία η δολοφονία μιας 35χρονης γυναίκας από τον 40χρονο εν διαστάσει σύζυγό της μέσα στη μέση του δρόμου.

Η δολοφονία έγινε στη συνοικία Αρναβούτκιοϊ της Κωνσταντινούπολης και την κατέγραψε κάμερα κινητού τηλεφώνου.

Στο βίντεο, ο 40χρονος φαίνεται να κυνηγά την πρώην σύζυγό του, να την πυροβολεί στο κεφάλι. Αφότου έπεσε κάτω, της έριξε άλλους δύο πυροβολισμούς.

Τα τουρκικά μέσα αναφέρουν ότι το ζευγάρι βρισκόταν σε φάση διαζυγίου εδώ και δύο χρόνια και ζούσαν χωριστά. Χθες το μεσημέρι, η γυναίκα πήγε στο σπίτι του για να δει τα παιδιά της. Όταν ο 40χρονος δεν της τα έδειξε, ξέσπασε καβγάς, που οδήγησε στη δολοφονία της.

Ο άντρας, μετά την πράξη του, παρέμεινε πάνω από τη σορό της. Η αστυνομία τον συνέλαβε, ενώ περίοικοι προσπάθησαν να τον λιντσάρουν.

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΚΛΗΡΟ ΒΙΝΤΕΟ: 

Αυτόπτης μάρτυρας ανέφερε στη Hurriyet τι είδε: «Η γυναίκα παρακαλούσε τον άντρα της: “Τι θα γίνει με τα παιδιά; Μην το κάνεις, μην το κάνεις”. Έσπρωξε τη γυναίκα πίσω στον δρόμο. Εκεί πυροβόλησε στον αέρα και στη συνέχεια τη γυναίκα τρεις φορές», ενώ τα παιδιά τον φώναζαν και οι γείτονες ούρλιαζαν, παρακολουθώντας με τρόμο. «Μην το κάνεις μπάσταρδε», του φώναζαν.

ΠΗΓΗ: Protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βίκτωρας Παπαδόπουλος: «Ο ΠτΔ έχει καθαρά χέρια, εδώ σκέφτεται αν θα πάει σε ένα εστιατόριο» - Η κόντρα με ΑΚΕΛ και η απάντηση Στεφάνου

Βίκτωρας Παπαδόπουλος: «Ο ΠτΔ έχει καθαρά χέρια, εδώ σκέφτεται αν θα πάει σε ένα εστιατόριο» - Η κόντρα με ΑΚΕΛ και η απάντηση Στεφάνου

Κατηγορηματική διάψευση κάθε υπαινιγμού περί διαφθοράς εκπέμπει το Προεδρικό περιβάλλον του Νίκου Χριστοδουλίδη.Ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας, Βίκτωρας Παπαδόπουλος, διαβεβαίωσε ότι ο Πρόεδρος ασκεί τα καθήκοντά του με απόλυτη εντιμότητα, τονίζοντας πως είναι βέβαιος ότι κατά την αποχώρησή του από το αξίωμα δεν θα υπάρξει καμία σκιά εις βάρος του.

BEST OF TOTHEMAONLINE