Φωτιά στην Ελλάδα: Έτοιμη για να προσφέρει βοήθεια η Κύπρος - Οι οδηγίες Χαρτσιώτη

Φωτιά στην Ελλάδα: Έτοιμη για να προσφέρει βοήθεια η Κύπρος - Οι οδηγίες Χαρτσιώτη

Δύσκολη αναμένεται η νύχτα για την Ελλάδα, αφού ανεξέλεγκτη μαίνεται η φωτιά στον Βαρνάβα Αττικής με τους ισχυρούς ανέμους να δυσχεραίνουν το έργο της κατάσβεσης της.

Σύμφωνα με ενημέρωση από τον Εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ανδρέα Κεττή, ο Υπουργός Δικαιοσύνης, Μάριος Χαρτσιώτης, έδωσε οδηγίες στον Αρχιπύραρχο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κύπρου να έρθει σε επαφή με τον Διευθυντή του Πυροσβεστικού σώματος Ελλάδας και να του εκφράσει την ετοιμότητα της Κύπρου να προσφέρει βοήθεια ανά πάσα στιγμή.

«Ο Έντιμος Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως κ. Μάριος Χαρτσιώτης είναι σε συνεχή επικοινωνία με τον Αρχιπύραρχο Πυροσβεστικής Υπηρέσιας κ. Νίκο Λογγίνο ο οποίος με τη σειρά του διατηρεί επαφή με τον Αρχηγό Πυροσβεστικού Σώματος Ελλάδος Αντιστράτηγο Θεόδωρο Βάγια εκφράζοντας την ετοιμότητα της Κυπριακής Δημοκρατίας και κατ´επέκταση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας να υποστηρίξει την πυρόσβεση στις πυρκαγιές που μαίνονται στην Ελλάδα», ανέφερε σε ανάρτηση του.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ στο συνέδριο ΕΛΚ: Η ΕΕ να ασκήσει ενωτική δύναμη στο εσωτερικό καθώς η Κύπρος μένει διαιρεμένη

ΠτΔ στο συνέδριο ΕΛΚ: Η ΕΕ να ασκήσει ενωτική δύναμη στο εσωτερικό καθώς η Κύπρος μένει διαιρεμένη

Η ΕΕ θα πρέπει να ασκήσει την ενωτική της δύναμη και στο εσωτερικό της, καθώς στην ένωση των 27 ένα κράτος μέλος, η Κύπρος, παραμένει διαιρεμένη από την τουρκική κατοχή, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης στην παρέμβαση του κατά τη δεύτερη ημέρα του κογκρέσου του ΕΛΚ στη Βαλένθια της Ισπανίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE