LIKE ONLINE

Αυτά τα ζώδια θα έχουν μια επεισοδιακή και δύσκολη εβδομάδα - Προβλέψεις για όλους

Αυτά τα ζώδια θα έχουν μια επεισοδιακή και δύσκολη εβδομάδα - Προβλέψεις για όλους

Μία από τις πιο επεισοδιακές και δύσκολες εβδομάδες του έτους είναι αυτή μεταξύ 12 και 18 Αυγούστου.

Τα μεταβλητά ζώδια του δευτέρου δεκαημέρου δηλαδή Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες, θα κληθούν να πάρουν σκληρές αποφάσεις ώστε να οδηγηθούν στο αποτέλεσμα που θα είναι για καλό τους. Στο τέλος εβδομάδας θα επικρατήσει επικοινωνιακό χάος με τον ανάδρομο Ερμή να κάνει τετράγωνο με τον Ουρανό οπότε θα χρειαστεί ιδιαίτερη προσοχή σε μετακινήσεις, ταξίδια αλλά και σε τεχνολογικά μέσα, internet, email κτλ.

Κριός

Μια εβδομάδα που έχει έντονη κινητικότητα σε επικοινωνία, μετακινήσεις, ταξίδια, νέες γνωριμίες αλλά και ευτράπελα που μπορούν να συμβούν πάνω σε ένα ταξίδι σου. Η εβδομάδα ξεκινάει ομαλά και τα κέφια σου θα είναι σε εξαιρετικά επίπεδα. Ειδικότερα αν είσαι Κριός του δευτέρου δεκαημέρου τότε οι αρχές της εβδομάδας σου επιφυλάσσουν μια πολύ ωραία έκπληξη και μία ευκαιρία που πρέπει οπωσδήποτε να εκμεταλλευτείς.

Ταύρος

Το βασικό σου μέλημα για αυτή την εβδομάδα είναι τα λεφτά. Τα λεφτά, λοιπόν, έρχονται όπως τα έχεις προγραμματίσει πολύ εντυπωσιακά στις αρχές εβδομάδας και παράλληλα διοχετεύεις χρήμα σε οικογενειακές υποχρεώσεις ή ζητήματα σπιτιού. Κοντά στον Δεκαπενταύγουστο θα έχεις ωραίες στιγμές με την οικογένειά σου, θεραπευτικές για την ψυχολογία σου, με κλίμα αγαπησιάρικο.

Δίδυμοι

Πρόσεξε γιατί αυτή η εβδομάδα ξεκινάει φαινομενικά καλά αλλά δεν τελειώνει με τον ίδιο τρόπο. Στις αρχές, λοιπόν, της εβδομάδας ξεκινάς με έντονη αυτοπεποίθηση, σθένος και διάθεση να τα καταφέρεις όλα. Αυτή η υπέρμετρη αισιοδοξία η οποία σε κάνει να νιώθεις σουπερ-ήρωας της Marvel μπορεί να οδηγήσει σε περίεργα μονοπάτια ειδικότερα αν είσαι Δίδυμος του δευτέρου δεκαημέρου.

Καρκίνος

Στις αρχές της εβδομάδας αποφασίζεις πως κανείς δεν μπορεί να επηρεάσει πια την ψυχολογία σου κι αισθάνεσαι ένας μικρός Βούδας στην τοποθεσία «αφήστε με ήσυχο». Έλα, όμως, που δε σ’ αφήνουν! Από τη μια, ένα γεγονός το οποίο μπορεί να αφορά μία νομική υπόθεση ή ένα ζήτημα πτυχίου ή σπουδών θα έρθει να σε ταράξει κάπου στο τέλος της εβδομάδας.

Λέων

Στις αρχές της εβδομάδας βρίσκεσαι σε εξαιρετική ψυχολογία, περνάς υπέροχα με φίλους, διασκεδάζεις και αισθάνεσαι μια υπέρμετρη αισιοδοξία. Τώρα είναι μια εξαιρετική στιγμή για να κάνεις νέες γνωριμίες που θα έρθουν στη ζωή σου ως δυνατοί σύμμαχοι ώστε να σε βοηθήσουν στο μέλλον να εκπληρώσεις κάποιους προσωπικούς στόχους.

Παρθένος

Αυτή η εβδομάδα για σένα, αγαπητέ Παρθένε, ειδικά αν ανήκεις στο δεύτερο δεκαήμερο είναι case study για αστρολογική σχολή! Κυριολεκτικά ΟΛΑ μπορούν να συμβούν αυτές τις δύο εβδομάδες στη ζωή σου μέχρι και 20 Αυγούστου. Οι τομείς που θα επηρεαστούν έντονα αυτό το διάστημα είναι η καριέρα σου όπου θα κληθείς να πάρεις σημαντικές αποφάσεις αλλά και οι διαπροσωπικές σου σχέσεις.

Ζυγός

Ας ξεκινήσω με τα ευχάριστα νέα, αν είσαι αδέσμευτος Ζυγός και του τρίτου δεκαημέρου εμφανίζεται μία πολύ ωραία γνωριμία μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον κάπου στις 15 Αυγούστου. Έχε το νου σου και άνοιξε τα μάτια σου γιατί το άτομο αυτό θα έχει όλα τα κομφόρ και θα πληροί τις προϋποθέσεις.

Σκορπιός

Θα ξεκινήσω με τα ευχάριστα νέα και θα σου πω ότι κάπου στις αρχές της εβδομάδας κάτι πολύ ευχάριστο συμβαίνει στην εργασιακή σου καθημερινότητα και δείχνει πως αναγνωρίζεται μία θετική σου επίδοση. Η εργασιακή σου ρουτίνα φτιάχνει. Αν είσαι σε διακοπές, επιτέλους ξεκουράζεσαι και αναπνέεις (όπως θα έπρεπε να κάνεις βέβαια όλο τον χρόνο).

Τοξότης

Μία εβδομάδα που σε αφορά πολύ καθώς είσαι ένα μεταβλητό ζώδιο και σε αφορά ακόμα πιο πολύ αν ανήκεις στο δεύτερο δεκαήμερο του Τοξότη. Οι όψεις που έχουμε αυτή την εβδομάδα δεν παίζουν (OK, ναι, μπορεί να παίζουν με τα νεύρα σου) αλλά θα φέρουν σοβαρές καταστάσεις και αποφάσεις στο προσκήνιο αναφορικά με θέματα σχέσεων, συγκατοίκησης αλλά και οικογενειακών προβλημάτων.

Αιγόκερως

Το ευχάριστο νέο της εβδομάδας είναι ότι ένα οικονομικό ζήτημα που αφορά την οικογένειά σου ή κάποιο θέμα σπιτιού επιτέλους λύνεται και βρίσκεις την ηρεμία σου. Στον τομέα τώρα που πρέπει να δείξεις ιδιαίτερη προσοχή είναι οι εργασιακές σου σχέσεις, καθώς θα είναι πάρα πολύ εύκολο ένα γεγονός να πυροδοτήσει έναν γερό καβγά και μία παρεξήγηση με συναδέλφους και ανωτέρους.

Υδροχόος

Εδώ ο κόσμος χάνεται κι εσύ ασχολείσαι με τα ερωτικά σου. Εντάξει, μια χαρά προβλήματα είναι κι αυτά, αλλά θα τη βρεις τη λύση, σοφός Υδροχόος είσαι και μπορείς να τα βγάλεις πέρα σε ένα χάος… γιατί αυτό θα επικρατήσει στα ερωτικά σου. Από τη μία, κάποια παλιά ιστορία σου χτυπάει την πόρτα πάλι και μάλιστα πολύ πιεστικά αλλά εσύ ξέρεις ότι στην πραγματικότητα τίποτα δε θα βελτιωθεί.

Ιχθύες

Η θεματολογία της εβδομάδας είναι ιδιαίτερα «ξενέρωτη» έχω να σε πληροφορήσω αγαπητό μου ψάρι και το μόνο καλό που έχω να σου πω είναι ότι κάπου στις αρχές θα υπάρξει ένα ευχάριστο οικονομικό ζήτημα μέσα από τους εργασιακούς σου κόπους. Η ανταμοιβή του ιδρώτα σου θα έρθει και ως ανταμοιβή στο πορτοφόλι σου.

ΠΗΓΗ: jenny.gr

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Θέλετε να κάνετε διακοπές στην εξοχή; Στο «Σταυρό της Ψώκας» μπορείτε να κατασκηνώσετε ή να κλείσετε δωμάτιο – Πληροφορίες

• Καλοκαιρινές εξορμήσεις: Αυτά είναι τα top 10 ιστορικά αξιοθέατα της Κύπρου που πρέπει να επισκεφθείς - Δείτε εικόνες

• Αγοράζουν τελικά ηλεκτρικά οχήματα οι Κύπριοι; - Η θέση μας σε σύγκριση με τις υπόλοιπες χώρες της ΕΕ



Ταξιδεύεις με βρέφος; Τι ισχύει για εισιτήρια, αποσκευές και καροτσάκι - Οι χώροι θηλασμού και αλλαγής πάνας στα αεροδρόμια

Ταξιδεύεις με βρέφος; Τι ισχύει για εισιτήρια, αποσκευές και καροτσάκι - Οι χώροι θηλασμού και αλλαγής πάνας στα αεροδρόμια

Οι διακοπές με μωρό, όπως και οι διακοπές με νήπιο, μπορεί να είναι εκπληκτικές αλλά και μια μεγάλη πρόκληση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top