Κορινθία: Με επιτυχία έγινε και φέτος το φεστιβάλ «Pig Floyd» με.... Pink Floyd και γουρουνοπούλα - Δείτε βίντεο

Κορινθία: Με επιτυχία έγινε και φέτος το φεστιβάλ «Pig Floyd» με.... Pink Floyd και γουρουνοπούλα - Δείτε βίντεο

Τον γύρο του διαδικτύου κάνουν εικόνες από το μοναδικό φεστιβάλ «Pig Floyd» που συνδυάζει γουρουνοπούλα με μουσική των Pink Floyd!

Η πρωτότυπη ιδέα υλοποιήθηκε για δεύτερη φορά στην Κορινθία και συγκεκριμένα στο χωριό Κλημέντι και το όνομα του φεστιβάλ προήλθε από την ιδέα των διοργανωτών να συνδυάσουν την αγάπη τους για τους Pink Floyd με την… γουρουνοπούλα!

Ένα πλούσιο μενού και μουσική

Η είσοδος στο φεστιβάλ ήταν ύψους 23 ευρώ και το μενού περιελάμβανε: Γουρουνοπούλα κριτσανιστή, χειροποίητη χορτόπιτα, χωριάτικη σαλάτα, φέτα, τζατζίκι, φρεσκοτηγανισμένες πατάτες και ζυμωτό ψωμί στον ξυλόφουρνο.

Για τους vegan είχε ληφθεί μέριμνα με κυρίως πιάτο μπριάμ από ντόπια λαχανικά.

ΠΗΓΗ: Ethnos.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βίκτωρας Παπαδόπουλος: «Ο ΠτΔ έχει καθαρά χέρια, εδώ σκέφτεται αν θα πάει σε ένα εστιατόριο» - Η κόντρα με ΑΚΕΛ και η απάντηση Στεφάνου

Βίκτωρας Παπαδόπουλος: «Ο ΠτΔ έχει καθαρά χέρια, εδώ σκέφτεται αν θα πάει σε ένα εστιατόριο» - Η κόντρα με ΑΚΕΛ και η απάντηση Στεφάνου

Κατηγορηματική διάψευση κάθε υπαινιγμού περί διαφθοράς εκπέμπει το Προεδρικό περιβάλλον του Νίκου Χριστοδουλίδη.Ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας, Βίκτωρας Παπαδόπουλος, διαβεβαίωσε ότι ο Πρόεδρος ασκεί τα καθήκοντά του με απόλυτη εντιμότητα, τονίζοντας πως είναι βέβαιος ότι κατά την αποχώρησή του από το αξίωμα δεν θα υπάρξει καμία σκιά εις βάρος του.

BEST OF TOTHEMAONLINE